Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
MEÜ denizcilik fakültesi'nin inşasını MDTO üstlendi
Mersin Deniz Ticaret Odası (MDTO) denizcilik eğitimi alanındaki desteklerine devam ediyor. Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörlüğü ile yapılan protokol gereğince Denizcilik Fakültesi binası MDTO tarafından inşa edilecek.

Geçtiğimiz yıllarda Mersin Deniz Ticaret Odası Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasının inşasını yapan ve MEÜ Denizcilik Meslek Yüksekokulu’na simülatör desteği sağlayan MDTO, Denizcilik Fakültesi’nin inşasını yapmaya hazırlanıyor. Binanın inşasına ilişkin protokol, Rektör Prof.Dr. Ahmet Çamsarı ile MDTO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Lokmanoğlu arasında imzalandı. İmza törenine MDTO Yönetim Kurulu üyeleri ile sekretaryası da katıldı.



İmzalanan protokol gereğince, Denizcilik Fakültesi binası projelendirme ve inşaatı MDTO tarafından yaptırılarak anahtar teslimi şeklinde üniversiteye devredilecek. 5 bin 600-7 bin metrekare kapalı alana sahip olması planlanan binaya, yapımı tamamlandığında MDTO Denizcilik Fakültesi ismi verilecek. İmza töreni önce konuşan Rektör Ahmet Çamsarı, üniversite-STK işbirliğini önemsediklerini belirterek, imzalanan protokol ile bu işbirliğinin güzel bir örneğinin verildiğini söyledi. MDTO’nun bu konuda öncü kurumlardan biri olduğunu kaydeden Çamsarı, diğer kurumların da kendi faaliyet alanlarına göre ilgili fakülteler ile işbirliği içinde olmalarının önemli olduğunu vurguladı.

Başkan Cihat Lokmanoğlu ise denizcilik eğitiminin MDTO’nun hassasiyetle üzerinde durduğu konulardan biri olduğunu ifade ederek, denizcilik sektörünün ihtiyaç duyduğu kalifiye gemi adamlarının yetişmesi ve özellikle Mersin’in denizcilik eğitiminde daha iddialı bir konuma taşınması için eğitim kurumlarını her anlamda desteklemeye devam edeceklerini söyledi.



Kaynak: Milliyet
Eklenme tarihi: 26.04.2017




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ARMADOR Denizcili..
 AVMAN Deniz Tic. ..
 THE MOORİNGS Yach..
 SEA JOGGERS
 RECA MARMARA Nak...
 PAPATYA Yat
 İNTA Denizcilik
 LORİ Denizcilik
 ALİDAŞ Liman İşle..
 AR Shipping
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim