Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
16 Nisan 2024
Haber
Anket
Atlantis Tankers ve Armona Denizcilik'e ait kaçak yapılar İBB tarafından yıkıldı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yıkım Ekipleri, Boğaziçi Kanunu'na aykırılıkları bulunan kaçak yapıları yıkmaya devam ediyor. Atlantis ve Armona Denizcilik'e ait Kuruçeşme'de bulunan binalar, İBB yıkım ekipleri tarafından yerle bir edildi.

Lorenz Weinstabl'e ait Armona Denizcilik ve Atlantis Tankers Group Şirketi'nin merkez binası, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yıkım Ekipleri tarafından Boğaziçi Kanunu'na aykırılıkları olduğu gerekçesiyle yerle bir edildi.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı yıkım ekipleri Beşiktaş Kuruçeşme Muallim Naci Caddesi üzerinde bulunan Armona Denzicilik ve Atlantis Tankers Group firmasına ait binaya geldi. Belediye ekipleri yıkım kararı olduğunu belirterek içeride bulunan eşyaları dışarı çıkarttı.

Ofis eşyalarını nakliye kamyonlarına koyan ekipler, binayı boşalttı. Sabah işe gelen iş yeri çalışanları ise yıkım ekiplerini görünce büyük şok yaşadı. İş yerindeki kişisel eşyalarını kolilere koyan çalışanlar endişeli gözlerle çalışmaları izledi. Ekipler, binanın boşaltılmasının ardından iş makineleriyle yıkım çalışmalarına başladı.



'KANUNA AYKIRILIKLAR VARDI'

Konu ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden bir açıklama geldi. Açıklamada "Beşiktaş İlçesi, Muallim Naci Cad. 95 ve 93 kapı numaralı yere ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediye Encümenince 2960 sayılı kanuna (Boğaziçi Kanunu) aykırılıktan dolayı yıkım kararı alınmış, Encümen Kararına istinaden Müdürlüğümüz yıkım programı dahilinde Emniyet kuvvetleri nezaretinde tüm altyapı hizmetlerinin (BEDAŞ-İGDAŞ-İSKİ) kesilmesine müteakip içerisindeki eşyadan tahliye edilip boşaltılarak 01.06. 2017 tarihinde yıkım işlemi gerçekleştirilmiştir" denildi.



Kaynak: Deniz Haber Ajansı
Eklenme tarihi: 02.06.2017




Share |




YORUMLARINIZ


proje ve ruhsatı yokmuydu?
bir müddet çalışarak ekmeğini yediğim bu şirketin bulunduğu binanın onaylanmış tapusu,projesi ve ruhsatı yokmuydu bunca yıldır.Tasarımlı bu binanın encümene ne zararı varmış?dizi filmlerinde yıllardır plato olarak kullanılmış mekanın çevreye olan zararı nedir anlamış değilim.Umarım birilerine peşkeş çekilmek için yıkılmamıştır.

Yazan: ali erdem bayram - 5.06.2017 12:02:23




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ÖZKANDEMİR Denizc..
 MERYEM ANA Deniz ..
 BAKAN Denizcilik
 PAŞABAHÇE Denizci..
 KARE Eğitim Ltd v..
 CVS Denizcilik
 CSM Denizcilik ve..
 TEMEL Denizcilik
 STATU Gemi Kirala..
 ÇAVUŞOĞLU Kara ve..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim