Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
26 Nisan 2024
Haber
Anket
Mehmetçik için denize açıldılar
Tekirdağlı balıkçılar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için denize açıldı.

Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesi sahilinde Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi tarafından yaklaşık 100 tane gemi ve tekne, Mehmetçiğin terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a karşı başlatmış olduğu Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için denize açıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Türk bayraklarıyla donatılan gemi ve tekneler, Tekirdağlı vatandaşların yoğun katılımı ile denize açıldı. Teknelere, genç yelken sporcuları da yelkenlileri ile eşlik etti.



"Bugün balıkçı kardeşlerimiz denize çıkmadılar"

Tekirdağ Merkez Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu, bu organizasyon için balıkçıların bugün balığa çıkmadığını belirterek, "Afrin'de şehit olan kardeşlerimiz için bir organizasyon yaptık. Allah'a şükür bugün balıkçı kardeşlerimiz denize çıkmadılar. Bugün herkes bir güzellik sağladı. Hepsinden Allah razı olsun. Mevlit okuttuk, pilavlarımızı dağıttık. Yaklaşık yüz tane teknemiz organize oldu. Tüm Tekirdağ halkımız davetli oldu. Böyle bir farkındalık yaptık, çok da güzel oldu. Herkesin de hoşuna gitti. İnşallah bundan sonra daha da güzel şeyler olacak" dedi.

"Balıkçılar olarak biz de böyle bir organizasyon yaptık"

Tekne kaptanı Oktay Okyay her zaman Mehmetçiğin yanında olduklarını vurgulayarak, "Afrin Harekatı'nı destekliyoruz, Mehmetçiğimizin yanındayız. Her zaman arkasındayız Mehmetçiğimizin. Allah onlara sağ salim dönmeyi nasip etsin. Balıkçılar olarak biz de böyle bir organizasyon yaptık. Sağ olsun halkımız teşrif etti. Herkesten Allah razı olsun" açıklamasını yaptı.

"Allah annelerine, babalarına kavuştursun"

Etkinliğe destek olmak için gelen Ayşe Yenici ise, "Her zaman arkasındayız Mehmetçiğimizin. Onlar bizim için oradalar. Allah yardımcıları olsun. Allah annelerine, babalarına kavuştursun onları. Herkes evlatlarına kavuşsun" diye konuştu.

"Türkiye'de bir ilk olduğunu biliyoruz"

Amatör balıkçılık yapan Hasan Yorgun da, "Bu etkinliğimizi kooperatifimiz düzenledi. Türkiye'de bir ilk olduğunu biliyoruz. Her zaman Mehmetçiğimizin, Türk ordusunun, polisimizin yanındayız. Allah onların hiçbirinin ayağına bir taş dahi dokundurmasın. Ülkemiz için her şey hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Etkinlik, vatandaşlar tarafından doldurulan gemi ve teknelerin denizde tur atmasıyla son buldu.



Kaynak: HaberTürk
Eklenme tarihi: 12.03.2018




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 BERRAK Denizcilik
 DENSA TANKER İşl...
 HALİKARNAS Denizc..
 BİLGİLİ Denizcili..
 AR Shipping
 ANTMARİN A.Ş
 SERAKİ Turizm Ltd..
 EGE BİRLİK Taşıma..
 SUDE Denizcilik
 SEA PIONEER Deniz..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim