Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
16 Nisan 2024
Haber
Anket
19. Berk Karadoğan Ulusal Denizkızı Kongresi sona erdi
19. Berk Karadoğan Ulusal Denizkızı Kongresi 3. Gününü de dolu dolu geçirdi.

28 Nisan Cumartesi kongrenin 3. Günü, TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Başkanı Salih BOSTANCI’nın konuşması ile başladı. Akabinde Arpaş Ambarlı Römorkaj Pilotaj Tic. A.Ş Genel Müdür Yardımcısı A.Gökhan ESİN’in sunumu ile devam etti ve sonrasında paneller halinde devam eden 3. Günün ilk paneli Globelink Unimar Lojistik A.Ş Deniz Taşımacılığı Operasyon Müdürü Turgut ARSLAN’ın katılımı ile ‘Bir Yükün Öyküsü’ isimli panel oldu.

‘Yat İnşaa Ve İşletme Sektörü’ isimli ikinci panele Taka Yat LTD Sahibi Tanju KALAYCIOĞLU ve Bayrak Devleti Surveyi Türkiye Temsilcisi Kaptan Levent BAKTIR katılım gösterdi.Genç kadın denizciler olarak nasıl süreçlerden geçtiklerini, yaşadıkları zorlukları, yeni olan tecrübelerini paylaşan Arkas Denizcilik Uzakyol Vardiya Mühendisi Büşra SEKİ ve Beşiktaş Denizcilik Uzakyol Vardiya Zabiti Nergiz DAŞLIÇAY samimiyetleri ile gençler tarafından ilgi gördü. Diğer bir panel olan ‘Yeni Nesil Marinacılık’a VIA Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun BAYRAKTAR katılım gösterdi. Yönetim Kurulu Başkanı Fuat VAR’ın moderatörlüğünde ilerleyen panelde samimi sorular ve cevaplar ile öğrencilerin keyif aldığı dikkatleri çekti. Akabinde CMA CGM Lojistik Genel Müdürü aynı zamanda TUDÖP Kurucu Başkanı Hakan Karaca ‘nın moderatörlüğünde ‘Nereden geldiler,nasıl yaptılar’ isimli panele Marshall Lojistik Genel Müdürü Erman ÖZCAN ve HM Proje Genel Müdürü Hürol ASLAN katılım gösterdi.



29 Nisan Pazar günü kongrenin 4. ve son günü,katılım gösteren okullar adına temsilcilerine,bu yıl uzun bir aradan sonra çıkan ‘Denizden’ dergisini ilk olarak e-dergi şeklinde çıkaran ekibe ve 2017-2018 dönemi yönetim-denetleme kurulu üyelerine plaket takdimi yapıldı. Yönetim ve Denetleme Kurulu başkan ve üyelerinin konuşmalarıyla son bulan kongrenin vatana ve denizcilik sektörüne faydalı olmasını temenni ediyoruz.




Eklenme tarihi: 03.05.2018




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 GRANDİ Gemi Kiral..
 MARTRANS
 BEREM Denizcilik
 KONVOY Denizcilik
 GENÇ Denizcilik
 TURGUT OKAN Deniz..
 DELTA Marine Yach..
 MİNA Denizcilik v..
 PRUVA Yatçılık
 ALİDAŞ Liman İşle..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim