Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
Gezi teknesinde Cinayet
İstanbul Beykoz’da teknedeki kaynak makinasına zincirlerle bağlanarak denize atılan Türkmenistan uyruklu Jamamurat Hajomov'u kurşunlayarak öldüren E.S, (23), polisteki ifadesinde “Benden kadın bulmamı isteyince kendimi kaybedip alkolün etkisiyle onu öldürdüm” dedi.

Beykoz Cumhuriyet Savcılığı'na giden F.Ö. (23), çalıştığı teknede bir hafta önce bir cinayet işlendiğini ve vicdan azabı çektiği için olayı anlatmak istediğini söyledi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri F.Ö.’yü gözaltına aldı. F.Ö. ifadesinde “9 Ekim gecesi çalıştığım gezi teknesinde uyurken silah sesi duydum. Yukarı çıktığımda ismini Ali olarak bildiğim başka bir çalışan elinde silahla duruyordu. Yerde kanlar içinde biri vardı. Sonradan onun Gözdem 14 teknesinde çalışan bir kişi olduğunu gördüm. O'nu denize atıp benden de kimseye bir şey söylememi istediler” dedi.

DENİZDE KOVALAMACA

Cinayet Büro Amirliği polisleri, cinayetin işlendiği gezi teknesini bakım için Tuzla tersanesine doğru yola çıkarıldığını belirledi. Bunun üzerine Tuzla tersanesine giden ekipler bir tekne kiralayarak gezi teknesinin peşine düştü. Tuzla tersanesi açıklarında durdurulmak istenen teknedekiler hız arttırarak kaçmak istedi. Denizde yaşanan yarım saatlik takibin ardından gezi teknesi kıyıda bulunan bir kayalığa çarparak karaya oturdu. Teknede bulunanlar gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen E.S. (23), tekne sahibi T.Ö. (39), C.S.(24), Z.A.(42) ile ihbarcı F.Ö. sorguya alındı. E.S., birlikte içki içtiği çevresinde Cuma olarak tanınan Jamamurat Hajomov’u tabancayla vurarak öldürdüğü ortaya çıktı. Şüphelilerin ifadelerine göre silah sesine kamaralarından çıkan diğer çalışanların gemi sahibi T.Ö.’yü çağırdıları daha sonra cesedi bir kaynak makinasına zincirle bağlayarak Beykoz, Şişe Cam Fabrikası açıklarında denize attıkları belirlendi.

CİNAYETTEN ARANIYORDU

Bir yıl yaralamadan cezaevinde yatan ve 2003 yılında Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde Dede Okatan isimli kişiyi tabancayla vurarak öldürmek suçundan aranan E.S., ifadesinde suçunu itiraf etti. E.S.’nin çevresine kendisini Ali olarak tanıttığı ve üzerinden Kenan ismine düzenlenmiş sahte kimlik çıktığı belirtildi. Türkmenistan uyruklu Jamamurat Hajomov’un cesedini bulmak için dalgıçların aramaları devam ediyor.


Kaynak: Hürriyet
Eklenme tarihi: 17.10.2009




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 REKA Denizcilik
 SALMAKİS Turizm Y..
 ÇAVANOZ Motor
 ALİ RIZA AKSOY De..
 ÇETİNKAYA Denizci..
 HANMAR Denizcilik
 PAK Kimya
 ERKAN ÖZTÜRK Yat ..
 FIRST GROUP Inter..
 HORİZON LTD.
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim