Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Tatbikata katılan savaş gemileri ziyarete açıldı
Denizkurdu-2019 tatbikatına katılan gemiler İzmir, Antalya ve Bodrum’da demirleyerek ziyarete açıldı. Subaylar, gemileri gezen vatandaşlara tatbikat ve gemilerle ilgili bilgiler verdi.

“Denizkurdu-2019” tatbikatında yer alan savaş gemileri “TCG Akçakoca” ve “TCG Yavuz”, İzmir’in Alsancak Limanı’nda; “TCG Sancaktar” ile “TCG Gediz” gemileri Antalya Port Akdeniz Limanı 8 nolu iskelede, TCG Erdemli Mayın Avlama Gemisi Alanya limanında; “TCG Turgutreis”, “TCG Kalkan”, “TCG Bora”, “TCG Kuşadası” ve “TCG Karşıyaka” Bodrum’un Yalıkavak Limanı’na demirleyerek ziyarete açıldı.



Savaş gemilerine öğrenciler ve vatandaşlar ile birlikte turistler de yoğun ilgi gösterdi. İzmir’deki gemileri gezen öğrencilerden Ali Kılıç, “Çok etkilendim. Çok güzeldi. Kaç kilometre gittiğini öğrendim. Duygulandım. Tatbikatta yer almış, yere gömülen mayını gördüm” dedi.

Öte yandan Bodrum Yalıkavak’ta demirlenen savaş gemilerinin komutanları Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ziyaret etti. Başkan Aras, “TCG Turgutreis” Komutanı Deniz Yarbay Burak Akgül, “TCG Kalkan” Komutanı Deniz Yarbay Akın Arıdıcı, “TCG Bora” Komutanı Deniz Binbaşı Kadir Umut Tercan, “TCG Kuşadası” Komutanı Deniz Yüzbaşı Erdinç Bayram İyidoğan ve “TCG Karşıyaka” Komutanı Deniz Yüzbaşı Anıl Demirağ’ı ağırladı.



Antalya Valisi Münir Karaloğlu ise, tatbikat kapsamında Antalya’ya gelen Amfibi Görev Grup Komutanı Tümamiral İbrahim Özdem Koçer, Antalya Deniz Komutanı Deniz Albay Gökhan Göktaş, “TCG Sancaktar” Gemi Komutanı Deniz Yarbay Serhan Ateş ve “TCG Gediz” Gemi Komutanı Deniz Yarbay Serhat Demir’i makamında ağırladı, tatbikatın seyri hakkında bilgi aldı.

Savaş gemileri demirledikleri limanlarda yarın akşama kadar vatandaşların ziyaretine açık olacak. Denizkurdu 2019 Tatbikatı 25 Mayıs’ta sona erecek.







Kaynak: Milliyet
Eklenme tarihi: 22.05.2019




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 EGE Sualtı Gemici..
 KALYONCU RoRo Shi..
 ÖZGÜN Company
 NEOPLİS Otel
 IMB Shipping and ..
 İSTANBUL MARİNE P..
 YEĞİNER SHIPPING ..
 EUROTRADE
 GRAND OCEAN
 GÜLNAK Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim