Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
24 Nisan 2024
Haber
Anket
Denizde mezuniyet coşkusu
Mersin’de Denizcilik Meslek Yüksekokulu yeni mezunlarını verdi. Mezun olmanın sevincini yaşayan genç denizciler üniforma ile denize girme geleneğini sürdürdü.

Mersin Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksekokulu'nda uluslararası kara sularda görev yapmak üzere eğitim alan genç denizciler, diplomalarını alarak mezun olurken üniformalarıyla denize girme geleneği renkli görüntülere sahne oldu. Denizcilik Meslek Yüksekokulu'nun mezuniyet töreni, merkez Mezitli ilçesinde bulunan Tece kampüsünde yapıldı. Törene, Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Saruhan Özerk İlbeyi, Mersin Deniz ve Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcısı Halil Delibaş, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı. Okul Müdürü İlbey, "Bir dönem kapanıyor sizin için, bir dönem açılıyor. Güzel eğitimler aldınız, emek sarf ettiniz. Ben her birinizin dürüst, ahlaklı, sebatlı gençler olduğunu biliyorum. Ulu Önder Atatürk'ün gösterdiği çağdaş uygarlık yolunda Denizcilik Meslek Yüksekokulu kimliğini taşıyacaksınız. Bunu hiç unutmayın. Onurla gururla taşıyın. Hepinize başarılar diliyorum" dedi.



Denizcilik Meslek Yüksekokul birincisi Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı mezunu İlksen Çorak ise konuşmasında "İnsanın ve insanlığın değerlerini öğrendik. İçinde bulunduğumuz topluma karşı görevlerimizi ve taşıdığımız üniformamızın sorumluluklarını kavradık. Bizlerin yetişmesinde, olgunlaşmasında büyük rol oynayan hocalarımıza ve benden desteğini esirgemeyen aileme teşekkür ediyorum" diye konuştu.

DİPLOMALARINI ALDILAR

Konuşmaların ardından, Denizcilik Meslek Yüksekokulu'ndan 'yüksek onur' ve 'onur' derecesiyle mezun olan öğrencilere belgeleri takdim edildi. Daha sonra tüm mezunlara, öğretim elemanları tarafından temsili diplomaları verildi. Töreninin sonunda şapkalarını havaya fırlatarak mezun olmanın sevincini yaşayan genç denizciler üniforma ile denize girme geleneğini sürdürerek, kıyafetleri ile soluğu Akdeniz'in mavi sularında aldı.



Kaynak: Sabah
Eklenme tarihi: 03.06.2019




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 BAYRAKTAR Denizci..
 ATLAS Gözetim ve ..
 KUMSAL1 Gezi Tekn..
 ALESTA Denizcilik
 SANTRA Denizcilik..
 KARTAL Gemi İşlet..
 SEA PIONEER Deniz..
 ABC SHIPSTORE D..
 PUTA Denizcilik
 UZMAR Uzmanlar De..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim