Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
BEÜ Denizcilik Fakültesi Mezuniyet töreni gerçekleştirildi
BEÜ (Bülent Ecevit Üniversitesi) Denizcilik Fakültesi 2018-2019 akademik yılı mezuniyet töreni 19 Haziran Çarşamba günü Ereğli Tatoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Törene, Vali Erdoğan Bektaş, Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu, Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel, Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Ayaz, Senato Üyeleri, akademik idari personelimiz ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.



Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan tören, öğretim üyeleri ve öğrencilerin, izleyicilerin alkışları ile salona girişi ile devam etti. Törende konuşan dönem birincisi Mustafa Ergin Yılmaz, öğrenim hayatı boyunca kendisine destek olan başta ailesi olmak üzere, arkadaşlarına ve öğretim elemanlarına teşekkür etti. Dekan Prof. Dr. Yüksel Ayaz ise mezuniyet konuşmasında öğrencilere başarılarının devamını diledi, ailelerini emeklerinden dolayı tebrik etti.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı, üniversitenin tüm bölümlerinin ulusal ve uluslararası ölçekte başarılar kaydettiğini belirterek, bu anlamda Denizcilik Fakültesi’nde de yaşanan gelişmelerden memnuniyet duyduğunu ifade etti. Rektör Çufalı, konuşmasını mezun öğrenci ve ailelerine teşekkürlerini ileterek sonlandırdı.

Vali Erdoğan Bektaş yaptığı konuşmasında, Denizcilik Fakültesi’nde yapılan projelerden ve fakülte içindeki çalışma gruplarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, mezun öğrencileri ve aileleri tebrik etti. Konuşmaların ardından Vali Erdoğan Bektaş, Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı ve Kaymakam İsmail Çorumluoğlu tarafından dereceye giren öğrencilere ödülleri ve mezuniyet belgeleri takdim edilirken, mezun olan öğrencilere de öğretim elemanları tarafından diplomaları verildi.

Mezuniyet Töreni, öğrencilerin ‘Denizcilik Meslek Yemini’ etmeleri ve hep birlikte coşku içerisinde keplerini havaya fırlatmaları ile son buldu.




Kaynak: HaberTürk
Eklenme tarihi: 20.06.2019




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 BİLGİLİ Denizcili..
 PİRANA Dalış Ltd...
 HABAŞ Petrol Ürün..
 ADATEPE Denizcili..
 DENİZSAN
 GÜNDEM Denizcilik..
 KARYAT Karadeniz ..
 ŞAHPET Denizcilik..
 SOTRAMP Denizcili..
 HACIBEKİROĞLU Den..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim