Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
20 Nisan 2024
Haber
Anket
MSC Cruises, Türkiye'ye dönüyor
MSC Cruises Türkiye Ticari Direktörü Burak Çalışkan, kruvaziyer markasının 2021 yılı itibariyle Türkiye limanlarına yanaşacağının müjdesini verdi.

MSC Cruises Türkiye Ticari Direktörü Burak Çalışkan, 2016 yılından beri Türkiye limanlarına uğramayan MSC Cruises gemilerinin; 2021 yılının Mart ayı itibariyle Türkiye limanlarını yeniden rotalarına alacağını duyurdu.



MSC Cruises, 2021 yılından itibaren Türkiye programı kapsamında MSC Fantasia gemisi ile İstanbul ve Kuşadası Limanları’na, MSC Lirica gemisi ise Kuşadası’na seferler düzenleyecek.

HANGİ LİMANLARA UĞRAYACAK?

MSC Fantasia, cruise gemisinin 5 bin 500 yolcu kapasitesine sahip olduğunu ifade eden Burak Çalışkan; “MSC Fantasia gemisi İstanbul Galataport ve Kuşadası Limanları’na gelecek. MSC Lirica gemimiz ise Kuşadası’na gelecek. MSC Fantasia, 25’er kez İstanbul ve Kuşadası’na uğrarken, MSC Lirica sezon boyunca 23 kez Kuşadası’nı ziyaret edecek. Gemi bu sürede Türkiye’ye ortalama 212 bin yolcu taşıyacak ve Türkiye’den 10.000 misafiri ağırlayacak.” dedi.

BURAK ÇALIŞKAN: 7 GECELİK PROGRAM 9 GECE OLACAK

MSC Cruises Ticari Direktörü Burak Çalışkan; “Ege – Adriyatik ve Doğu Akdeniz Programları’na ilişkin şu detayları paylaştı:

“MSC Fantasia’nın 2021 Nisan ve Eylül ayları arasındaki 9 günlük programına göre, İstanbul, Efes Antik Harabeleri’nin yakınındaki Kuşadası, olimpiyatların doğduğu şehir Katakolon, misafirlerin kara turlarıyla Atina’ya ulaşabilecekleri Pire, Korfu Adası, İtalya’daki Bari ve Venedik’i kolayca ziyaret edebilecekleri Kuzey İtalya’daki Trieste Limanı, geminin İstanbul’a dönmeden önce uğrayacağı duraklar olacak.



MSC Lirica, Mayıs 2021’den Eylül 2021’e kadar Kuşadası’dan Pire’ye 7 gecelik seyahatler sunacak ve seyahat programına göre Kuşadası’na geri dönmeden önce Yunan adalarından Mikonos’a , İsrail’in Akdeniz kıyısında yer alan Haifa’ya , Kıbrıs’ta Limassol’a ve Yunan adalarından Rodos’a uğrayacak.”

MSC CRUISES’IN 10 YILLIK YATIRIM PLANI

MSC Cruises’ın 2017 yılında başlayan 10 yıllık yatırım planı hakkındaki detayları paylaşan Burak Çalışkan; “MSC Cruises’ın global ölçekte 13.5 milyar Euro’luk bir yatırım planı var. Bu planlama çerçevesinde filomuzdaki 12 olan gemi sayısını 29’a ve üç segment olan gemi profilimizi 7 farklı segmente çıkartıyoruz. Bu sayede 2.2 milyon olan yıllık yolcu kapasitemiz 5.5 milyon seviyesine yükselecek” dedi.

MSC Cruises Ticari Direktörü Burak Çalışkan, son olarak MSC Cruises gemi profillerinin farklılıkları hakkındaki detayları aktardı.

MSC CRUISES’IN GEMİ SINIFLARI ARASINDAKİ FARKLILIKLAR

MSC Cruises’ın tüm gemilerinde verilen hizmetin standart olduğunu belirten Burak Çalışkan; değerlendirmelerini şu cümlelerle tamamladı:

“Tüm gemilerimizde menülerinden tutun, hangi akşam hangi yemeğin çıkacağına kadar her şey standarttır. Farklılıklar ise şu noktalarda ortaya çıkıyor.

MEREVILLE CLASS

Mesela Mereville Class dediğimiz gemiler aslında kış gemileri, daha çok kış destinasyonlarına seferlerini yapıyor ve kapalı alanlardaki sosyal alanlar daha çok.

SEASIDE CLASS

Seaside Class gemiler ise “Miami Condo” tarzında yapılıyor ve geminin etrafında açık alan daha fazla, “The ships that follow the Sun” güneşi takip eden gemiler diyoruz biz bunlara… Bunlar da daha çok yaz destinasyonlarında seyirde bulunacaklar.

ULTRA LUXURY CLASS

Bunların yanı sıra “Ultra Luxury Class” segmentinde gemimiz var. En fazla 950 kişi kapasiteli, sadece lüks hizmetin alınabileceği, yastık menüsünden tutun; tamamen kişiye özel (tailor made) hizmetlerin olduğu bir butik gemi olacak.”



Kaynak: Turizmgünlüğü
Eklenme tarihi: 17.12.2019




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ÇAĞLAR Denizcilik
 GRUP Asm
 AMATUSA Denizcili..
 MEKE Group
 ICM Havacılık A.Ş
 INTERTRANS Denizc..
 ARMADOR Denizcili..
 EGE RORO
 DEK Shipping
 DALYAN Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim