Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
Virgin Voyages, kasım 2020 gemi turlarını iptal etti
Virgin Voyages, "Dünyada neler olup bittiğini keşfetmeye devam ederken, Kasım seferlerimizi iptal etme kararı aldık" dedi.

Virgin Voyages planlanan tüm Kasım 2020 seferlerini iptal edeceklerini duyurdu. Seyahat acentelerine yazdığı bir mektupta Virgin Voyages, "Dünyada neler olup bittiğini keşfetmeye devam ederken, Kasım seferlerimizi iptal etme kararı aldık" dedi.

Virgin, yeni girişimlerinin başlatılması konusunda iyimser olmaya devam ediyor ve “Bu çabaya yönelik yıllarca süren sıkı çalışma ve inanılmaz hissedarlarımızın tutkuyla arkamızda bırakmasıyla, mesele hiçbir zaman yelken açıp açmadığımız değil, ne zaman yelken açacağımız değil. İnşa ettiğimiz şeye ve nereye gittiğimize derinden inanan bu kadar inanılmaz bir grup insana sahip olduğumuz için şanslıyız - sadece denizde değil, bir işletme ve marka olarak. Bu nedenle, şu anda hepimiz bilinmeyene doğru yol alıyor olsak da, geleceğin ne kadar heyecan verici olduğunu biliyoruz. "



Mayıs ayında, kruvaziyer hattı 16 Ekim 2020'ye kadar seferlerine devam etmeyeceklerini açıkladı . Şimdi, yeni gemilerin sefer yapacağı en erken hat Aralık 2020.

Ayrıca daha önce hattın kurucusu Richard Branson'ın Birthday Bash Cruise'u 14 Temmuz 2021'e kadar yeniden planladığı duyurulmuştu.

Şu anda, 2770 kişilik Scarlet Lady , İtalya'nın Cenova kentinde soğuk bir şekilde yatıyor ve tam olarak ne zaman tekrar denize açılmaya başlayacaklarını haber bekliyor. Cenova, hem MSC Cruises hem de Costa Cruises'ın Ağustos ayında MSC Grandiosa'dan başlayarak yolculukları yavaş yavaş sürdürmeye başladığı limandır .



Virgin geçtiğimiz hafta , İtalya'daki Fincantieri Tersanesi'nde yapım aşamasında olan ikinci gemisi Valiant Lady'nin , hattın özel destinasyonu Bimini Beach Club'daki duraklar da dahil olmak üzere, PortMiami'den daha uzun Karayip seferleri yapacağını duyurdu. Scarlet Lady'nin planı, Beach Club'da duracak olsalar da, daha kısa yolculuk programlarına gitmek.

Bu aksilikler sadece Virgin için değil, aynı zamanda çokça konuşulan gemileri dört gözle bekleyen denizciler için can sıkıcı.

Virgin, başlangıçtan itibaren tüm geleneksel gemi turu kurallarını çeşitli şekillerde, özellikle de 18 yaş ve üzeri kalabalığa hizmet veren yetişkinlere özel bir hat olarak ihlal edeceklerini söyledi.

Gemiler ayrıca bahşişleri seyir ücretinin maliyetine dahil ediyor, ücretsiz alkolsüz içecekler sunuyor ve ana yemek odası yok. Yine de görülecek olan, endüstri tarafından benimsenen protokollerin hattın daha alışılmadık planlarından bazılarını nasıl etkileyeceği.





Kaynak: Türkiyeturizm
Eklenme tarihi: 01.10.2020




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 AYANOĞLU Denizcil..
 SENKRON Travel
 SEAHAWK Training ..
 BİRLEŞİK Denizcil..
 MERİÇOĞLI-1 Yat I..
 GULNAK Dnz. Nak. ..
 CANMAR Denizcilik
 ORION Denizcilik ..
 SELAY Shipping
 TEAM SHIP Crew
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim