Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
Carnival, Aralık ayında dönüş umuduyla gemileri hazırlıyor
Carnival Cruise Line, Aralık ayı başlarında başlayabilecek aşamalı bir yeniden başlatma planlarının bir parçası olarak gemilerini yeniden yapılandırma sürecine başlıyor. Endonezya'daki mürettebat üyeleri, karnaval yolcu gemilerine katılmak için St. Maarten'e uçmaya hazırlanıyor.

Endonezya denizcilik personel ajansı CTI, dün Facebook sayfasında, birkaç Karnaval ekibi üyesinin, Carnival Horizon, Carnival Pride ve Mardi Gras gibi gemilere katılacakları St. Maarten'e giderken Cakarta'dan ayrıldığını duyurdu.



Şirket, işe dönüşlerinin haberini merakla bekleyen mürettebat üyelerine "Umarım bir sonraki katılımcılar siz olursunuz ve (yakında) daha fazla iyi haber olacak" dedi. Endonezya, uzun süredir yolcu gemisi çalışanları için önemli bir kaynak ülke olmuştur.

Mürettebat üyeleri gemilere getirilirken, asıl görevlerine başlayabilmeleri için 14 gün karantinaya almaları gerekecek.

Küresel gemi yolculuğunun durdurulmasını takip eden aylarda, Carnival - diğer pek çok yolcu gemisi gibi - binlerce mürettebatı dünyanın dört bir yanındaki evlerine geri gönderdi. Şirket daha sonra Haziran ayında tüm gemilerini ABD sularından çıkardı.



Şimdi süreç tersine yeniden başlıyor. Ancak bu gerçekleşirken bile cevaplardan daha fazla soru kalır. Hangi gemiler hangi limanlardan, hangi kapasite seviyelerinde seyredecek? Yolculuklar ne kadar sürecek ve hangi varış noktaları, yürürlükte olması beklenen yeni kısıtlı kıyı izni kuralları ile bile yolcu gemilerinin yanaşmasına ve yolcu indirmesine izin verecek?

Gemilerin ABD limanlarından çıkışını yasaklayan mevcut Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezlerinin (CDC) yelkensiz emri, bir uzatma duyurulmadıkça 31 Ekim'de sona erecek.

Bununla birlikte, 21 Ekim'de CDC, mevcut Seviye 3 uyarısını - kuruluşun en yüksek seviyesi olan - yeniledi ve "yolcuların dünya çapındaki tüm gemi seyahatlerini ertelemesini" tavsiye etti. Yelkensiz siparişin sona ermesine iki haftadan daha az bir süre kaldığı için çoğu kişi bu hareketi şaşırtıcı buldu.

CDC tavsiyesinin mantığı şu şekildedir: “Bazı ülkelerde koronavirüs hastalığının yaygın şekilde devam ettiği rapor edilmiştir. Diğer ülkeler, toplumun sürekli yayıldığını bildirdiler. "

Basında çıkan haberlerde, CDC Direktörü Robert Redfield'in seer durdurmayı Şubat 2021'e kadar uzatmak istediğini, ancak ABD ekonomisini yeniden açmak isteyen Washington'daki bir yönetim tarafından reddedildiğini öne sürüyor. Bu raporlar doğruysa, Seviye 3 uyarısını pekiştirmek, CDC’nin niyetlerini netleştirme yolu olabilir.

Yasak kaldırılsın ya da kaldırılmasın Carnival, Kasım ayı için tüm seferleri iptal etti. Ancak Aralık ayından başlayarak, normalde yoğun tatil sezonu zamanında, kruvaziyer devi Florida'nın PortMiami ve Port Canaveral'dan altı gemiye yelken açmayı umuyor.




Kaynak: Türkiyeturizm
Eklenme tarihi: 24.11.2020




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 EKİNCİ Gemi Hizme..
 ARKAS holding
 DEKAMAR
 GRUP Asm
 MİLANGAZ Uluslara..
 AVMAN Deniz Tic. ..
 ASYELKEN Gemi Ace..
 ORSA Tanker İşlet..
 AYKOP Gemi
 MARVEL Uluslarara..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim