Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Gemisander'den Liman Başkanına Hoşgeldin ziyareti
Aliağa Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği (GEMİSANDER) Yönetim Kurulu Aliağa Liman Başkanlığı görevine yeni atanan Levent Köleteli" yi makamında ziyaret etti. 2005-2010 yılları arasında Aliağa Liman Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Turgay Okur"un geçtiğimiz Mart ayı içerisinde Denizcilik Müsteşarlığı Ege Bölge Müdür Yardımcılığına atanması ile boşalan koltuğa getirilen Levent Köleteli ye hoş geldin ziyareti yapan Dernek Başkanı Adem Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gemi Söküm faaliyetleri hakkında bilgi verdiler. Adem Şimşek İzmit Liman Başkanlığından Aliağa Liman Başkanlığına getirilen Levent Köleteli"nin başarılı bir geçmişe sahip olduğunu dile getirerek “ Denizcilik camiasından ve kaptanlıktan Liman Başkanlığı görevine gelmesi çok hoşumuza gitti. Kendisini geçmiş yıllardaki güzel projelerinden tanıyoruz.” Dedi.

GEMİ SÖKÜMÜ ANLATTIK

Türkiye"nin tek gemi söküm bölgesi olan Aliağa Gemi Söküm tesisleri ve gemi geri dönüşümü hakkında Liman Başkanı Levent Köleteli ye bilgi verdiklerini anlatan Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Dernek Başkanı Adem Şimşek “ Başkanımıza çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Türkiye de tek olmamızın yanı sıra gemi geri dönüşümü anlamında da Dünya"nın en iyileri arasında olduğumuzu kendilerine anlattık. Dernek olarak Gemi Söküm Sektöründe hangi çalışmaları yaptığımızı, sivil toplum örgütleri ile yaptığımız çalışmaları aktardık. Üniversiteler ile işbirliği sonucu gerçekleştirdiğimiz çalışmaları ve gelinen noktayı başkanımız ile paylaştık. Daha önce zaten sektörümüz ile ilgili teknik detayları kendisine vermiştik.” Dedi.

İŞ VE İŞÇİ SAĞLIĞINDA ÇOK İYİ DURUMDAYIZ

Aliağa Liman Başkanı Levent Köleteli"nin Aliağa da sektörümüzde yaşan gelişmeleri takip ettiğini görmekten mutlu olduklarını sözlerine ekleyen Adem Şimşek “ Başkanımız özellikle iş güvenliği ve işçi sağlığı konularında geldiğimiz noktayı çok beğendiğini söyledi. Bizi buraya gelmeden öncede yakından takip etmiş olmasından dolayı mutlu olduk. Biz iş güvenliği ve işçi sağlığı konularında gerçekten iyi bir durumdayız. Bunu başkanımıza rakamlar ile de anlattık. Avrupa ve Dünya ölçeğinde irtibatlı olduğumuz ve üyesi olduğumuz kuruluşların kriterleri içerisinde çok iyi durumda olduğumuzu anlattık ve bunun örneklerini sunduk.” Diye konuştu.

Aliağa Liman Başkanı Levent Köleteli de ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu dile getirerek görev süresi içerisinde Aliağa da bulunan kurum ve kuruluşlar ile koordineli çalışmalar yapacaklarını ve bölgenin denizcilik anlamında gelişimi için çaba sarf edeceklerini ifade etti.

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Dernek Başkanı Adem Şimşek ziyarette Liman Başkanı Levent Köleteli ye bir gemi feneri armağan etti.

Kaynak: Günaydınaliağa
Eklenme tarihi: 09.04.2010




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 TUNCMETE Denizcil..
 BİLGİLİ Denizcili..
 RANA Denizcilik
 NEW MOON Shipping..
 İMAMOĞLU Denizcil..
 MARİN Römorkör ve..
 LAGON Shipping De..
 MUMCUOGLU Gemicil..
 GESTAŞ Deniz Ulaş..
 PENNON Yat
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim