Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
08 Mayıs 2024
Haber
Anket
Dünyanın en büyük yolcu gemisine bahar tatili hücumu
Royal Caribbean's Wonder of the Seas, yaklaşan bir deniz yolculuğu için aşırı talep oldu. Konuklara yeniden rezervasyon yapmaları için çeşitli seçenekler sunuluyor.

Royal Caribbean International, 12 Mart 2023 tarihinde Wonder of the Seas seferi için rezervasyon yaptıran konuklara çifte rezervasyon haberleriyle ulaşıyor. Yolcu gemisi, konukların seyahat planları esnekse ve hata için cömert bir telafi ile çeşitli yeniden rezervasyon seçenekleri sunuyor.



Rezervasyon yaptıran konuklara gönderilen bir e-postada, Royal Caribbean International, Wonder of the Seas'ın aşırı satışına neden olan bir envanter hatası olduğunu kabul etti . E-postada, "Beklenmeyen bir envanter hatası nedeniyle, planlanmış 12 Mart 2023 tarihli Wonder of the Seas seferinizin şu anda aşırı satıldığını üzülerek bildiririz" yazıyor .



Etkilenen gemi yolculuğu, Royal Caribbean'ın Bahamalar'daki özel ada destinasyonu olan St. Kitts, St. Thomas ve CocoCay'i ziyaret eden 7 gecelik bir Doğu Karayip yolculuğudur .

Bu , Wonder of the Seas'ın yanlışlıkla aşırı satıldığı ilk sefer değil . Benzer bir durum 11 Aralık 2022 seferi için de yaşandı . Bu son çifte rezervasyonu düzeltmek amacıyla üç farklı seçenek sunuluyor, ancak misafirler önerilen seçeneklerden memnun kalmayabilir.

FARKLI BİR GEMİDE SEYREDİN

İlk seçenek, Wonder of the Seas rezervasyonunu bunun yerine Explorer of the Seas'a aktarmak ve 12 Mart'ta PortMiami'den 7 gecelik bir gemi yolculuğu yerine 6 gecelik bir gemi yolculuğu için yola çıkmaktır. Bu seçenek aynı zamanda Wonder of the Seas ücretinin %100 iadesini ve Explorer of the Seas'in keyfini çıkarmak için 300 $ uçak içi krediyi içerecektir .



Explorer of the Seas ücretinin Wonder of the Seas için ödenen ücretten düşük olması durumunda konuklara fiyat farkı da orijinal ödeme şekillerine iade edilerek geri ödenecektir. Misafirlerin yeni gemi yolculuğu için yine de vergi, liman ücreti ve bahşiş ödemesi gerekir.

Explorer of the Seas, 12 Mart'taki gemi gezisi için Jamaika, Grand Cayman ve CocoCay'i ziyaret eden bir Batı Karayip seyahat programında yelken açacak.

Önerilen seçenek misafirler için çok değerli olsa da, gemi seyahati güzergahlarındaki, kalkış limanlarındaki ve gemilerin kendilerindeki farklılıklar bu seçeneği daha az çekici hale getirebilir.

Wonder of the Seas, 2022'de piyasaya yeni çıkmış ve 236.857 gros ton ağırlığıyla şu anda Royal Caribbean filosundaki en yeni ve en büyük gemidir.

Voyager-sınıfı Deniz Kaşifi , 2000 yılında piyasaya çıktığı için önemli ölçüde daha küçük ve daha eski .

FARKLI BİR TARİHTE GEZİN

Aşırı satışta misafirlere sunulan ikinci seçenek , Wonder of the Seas rezervasyonlarını farklı bir sefer tarihine aktarmaktır . Bu teklif için yalnızca iki seçili tarih mevcuttur – bu yaz 30 Temmuz ve 13 Ağustos seferleri.

Her iki alternatif yelken tarihi de St. Thomas, St. Maarten ve CocoCay'i ziyaret eden 7 gecelik Doğu Karayip gemi yolculuklarıdır. Bu, orijinal 12 Mart kalkış tarihi ile tam olarak aynı seyahat programı olmasa da, yakın bir karşılaştırmadır.

Bununla birlikte, tarihlerin kendisi birçok gezgin için sorunlu olabilir. 12 Mart haftası, yerel Bahar Tatili haftasıdır ve muhtemelen birçok aile, o okul tatili sırasında okyanus yolculuğunu dört gözle beklemektedir.

Alternatif yelken tarihi 30 Temmuz, yerel okulların 2023-2024 öğretim yılına başlamasından önce olsa da, okulun ilk günü 10 Ağustos'tur, yani ikinci alternatif yelken tarihi olan 13 Ağustos o kadar çekici değildir çünkü bu, öğrencilerin kritik konuları kaçırdığı anlamına gelir. Okulun ilk günleri.

TAM İPTAL VE İADE

Misafirlere sunulan üçüncü seçenek ise seferlerini tamamen iptal etmektir. Misafirler sadece gemi seyahati ücretlerinin %100'ünü geri almakla kalmayacak, aynı zamanda 15 Mart 2024'e kadar hareket eden herhangi bir Royal Caribbean deniz yolculuğu için kullanılabilecek %100 gemi seyahati gelecekteki gemi seyahati kredisi (FCC) alacaklar.

Bu, ilk gemi yolculuğunu iade edecek ve konuklara gelecek yıl için gelecekteki herhangi bir gemi yolculuğunda kullanmaları için iyi bir kredi verecektir. Bu, hemen esnek seyahat planları olmayan, ancak seçtikleri deniz yolculuğu için ileri bir tarih için yeniden rezervasyon yapmaya istekli konuklar için harika bir seçenektir.

DAHA FAZLA TAZMİNAT SUNULDU

Konuklar hangi seçeneği seçerse seçsin, Royal Caribbean uçak bileti ve otel odaları gibi önceden satın alınmış, iadesi yapılmayan seyahat masraflarını da tamamen iade edecek veya tazmin edecektir. Konuklar ayrıca seçeneklerden herhangi birini kabul etmek zorunda değildir ve bunun yerine orijinal seyirde kalabilirler.

E-posta, "Bu özel teklifin süresi sınırlıdır ve müsaitlik durumuna bağlıdır" diye açıklıyor. "Özel tekliften çıkarılmaktan memnunsanız, lütfen bu e-postayı dikkate almayın - başka bir işlem yapmanıza gerek yoktur."

Bununla birlikte, seçeneklerden birini yeterli sayıda misafir kabul etmezse, fazla satılan rezervasyonların özel teklifler olmaksızın iptal edilmesi ve iade edilmesi mümkündür.

Tekliften yararlanmak isteyen konukların, uygun düzenlemeleri yapmak ve seçeneklerini belirlemek için kruvaziyer şirketiyle iletişime geçmeleri gerekmektedir. Teklifin yalnızca fazla satılan kamara kategorilerindeki misafirlere yapılıyor olması muhtemeldir ve Bahar Tatili seyahati sırasında rezervasyonu yapılan tüm yolcular için geçerli olmayabilir.


Kaynak: Türkiyeturizm
Eklenme tarihi: 7.03.2023




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 MARİNMET Deniz İn..
 BANMARİN Denizcil..
 TAN Tanker
 ERTUR Yatçılık
 ARZU Denizcilik v..
 HİLAY Denizcilik ..
 KAPTANOĞLU Denizc..
 NAKLET Ticaret Lt..
 YÜTEK Denizcilik
 AVRASYA EXPRES
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim