Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
02 Mayıs 2024
Haber
Anket
İMEAK DTO Fethiye şubesi törenle açıldı
Deniz ve yat turizminin önde gelen merkezlerinden birisi olan Fethiye'de İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye şubesi hizmet binasının açılış etkinliği yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Denizcilik ve deniz turizm sektörüne daha iyi bir hizmet verebilmek amacıyla satın alınan yeni hizmet binasının açılış törenine; İMEAK DTO yönetim kurulu başkanı Tamer Kıran, İMEAK DTO meclis başkanı Başaran Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri, İMEAK DTO Fethiye şubesi başkanı İlkay Tugay ve meclis başkanı Onur Ugan ile yönetim kurulu üyeleri, DTO Fethiye şubesi eski başkanı Şaban Arıkan, FTSO Başkanı Osman Çıralı ve meclis başkanı Kemal Hıra, Bodrum Ticaret Odası başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum DTO şubesi başkanı Orhan Dinç ve DTO şube başkanları, Fethiye Liman Başkanı Abdurrahman Kara, CHP Fethiye ilçe başkanı Mustafa Koyuncu, CHP Muğla milletvekili adayı Gizem Özcan, Deniz Ticaret Odası üyeleri, denizciler ve turizmciler ile davetliler katıldı.



“ODAMIZ YAPI İTİBARİ VE 9 ŞUBE İLE TÜRKİYE’DE TEK”

İMEAK DTO yönetim kurulu başkanı Tamer Kıran konuşmasında “Bu gün mülkü odamıza ait olan Fethiye şubemizin hizmet binasının açılışını gerçekleştirmekteyiz. 9 tane şubemiz var. Karadeniz Ereğli-Batı Karadeniz, Kocaeli, Aliağa, İzmir, Bodrum, Marmaris, Fethiye, Antalya ve İskenderun şubelerimiz ile denizcilik sektöründe hizmet etmekteyiz. Bu şubelerimizde aynı şekilde odalarımızda olduğu gibi meclis var. Meslek komitesi yok ve meclisin seçtiği yönetim kurulu var. Böyle bir yapımız var. Türkiye’de tek, başka da yok. Dolayısıyla hizmet verdiğimiz yerlerde bir yer ihtiyacımız var. Şubelerimizin hepsi birbirinden değerlidir. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar şubelerimizw yeni hizmet binalarını satın almaktayız. Çünkü şubelerimizin kendi binalarında ve daha iyi yerlerde hizmet etmelerini istiyoruz. Fethiye şubemiz içinde pandemi’den önce yeni bir yer arayışına başladık ve bu gün açılışını gerçekleştirdiğimiz binayı şube yönetimimiz belirledi ve biz de satın aldık. Tadilat ve onarım işleri derken Fethiye şube binamızı tamamladık, çok güzel bir bina oldu. Fethiye’nin kültürel ve tarihsel dokusuna uygun bir şekilde restore edildi. Yeri de çok güzel. Bütün liman ve sahil ayağınızın altında. Fethiye’ye yakışan bir yer oldu. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ve herkese çok teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Açılış kurdelesinin kesiminden sonra hatıra fotoğrafı çekildi.



Kaynak: muglaturk
Eklenme tarihi: 8.05.2023




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 GULET POINT Yacht..
 GULNAK Dnz. Nak. ..
 LİDER Gemi işletm..
 CEVAHİR Kara ve D..
 JALE Tur
 H M Denizcilik
 GÜLNAK Denizcilik
 GÜRDENİZ Deniz na..
 SAFİR Gemi Tasima..
 DENAŞ Deniz Nakli..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim