Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Nisan 2024
Haber
Anket
Marmaris Boat Show 25 Ekim'de başlıyor
Marmaris, deniz tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor. Marmaris Boat Show, denizcilikle ilgili her şeyin mercek altına alındığı, renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak bir organizasyonla 25-28 Ekim tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.



Marmaris, deniz tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor. Marmaris Boat Show, denizcilikle ilgili her şeyin mercek altına alındığı, renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak bir organizasyonla 25-28 Ekim tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

Marmaris’te Boat Show Zamanı

Marmaris Ticaret Odası (MTO) ve Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) iş birliğiyle, Marmaris Belediyesi’nin desteğiyle organize edilen “Marmaris Boat Show-Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı”, 25-28 Ekim tarihleri arasında 11.00-19.00 saatleri arasında Netsel Marina Etkinlik Alanı’nda denizseverlerle buluşacak.

Marmaris Boat Show Ne Sunacak?

452 km’lik kıyı şeridiyle Türkiye’nin en uzun sahil şeridine sahip olan Marmaris, bu fuarla bir kez daha denizcilik tutkunlarını ağırlayacak. 50’ye yakın firma ve 100’ün üzerinde markanın yer alacağı bu etkinlikte, deniz araçları, yat ekipmanları ve aksesuarları mercek altına alınacak. Bu fuar, 34. kez gerçekleştirilecek Marmaris Yat Yarışları öncesinde, 1200’den fazla yatçıya Marmaris’in yat ve tekne sektörünü tanıtmayı amaçlıyor. Ayrıca, fuar boyunca çeşitli etkinlikler ve gösterilerle ziyaretçilere renkli anlar yaşatacak.

Fuarda Yer Alan Özel Etkinlikler

Marmaris Boat Show, sadece bir fuar olmanın ötesinde, denizcilikle ilgili birçok özel etkinliğe de ev sahipliği yapacak:

* Marmarisli ahşap tekne ustası Mustafa Kısaoğlu’nun yapacağı “Yelkenli Paraçele” tipi teknenin inşa süreci ziyaretçilere açık olacak.

* Marmaris’in mavi yolculuğunun ilk teknesi Hürriyet’in yapımında kullanılan malzemelerin sergileneceği bir stant hazırlandı.

* Marmaris’in tarihine ışık tutacak olan “Cumhuriyet’in İlk Yıllarında Basında Marmaris Fotoğraf Sergisi” ve süngercilik tarihine dair “Yakın Geçmişte Marmaris’te Süngercilik Fotoğraf Sergisi” ziyaretçileri bekliyor.

Fuarın ikinci gününde, “Marmaris’te Mavi Yolculuğun Tarihi” üzerine bir söyleşi düzenlenecek. Ünlü belgesel yapımcısı Savaş Karakaş’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek bu söyleşiye Oksijen Gazetesi yazarı Ali Boratav ve Hürriyet Teknesi’nin sahipleri Mustafa Eroğlu ve Süleyman Eroğlu katılacak. Fuarın üçüncü gününde ise Marmaris’in süngercilik tarihine dair bir oturum düzenlenecek. Bu oturumda, Marmaris’in son sünger dalgıçlarından hatıralarını paylaşacaklar.




Kaynak: yenimugla
Eklenme tarihi: 20.10.2023




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 GENÇER Denizcilik
 HANMAR Denizcilik
 MİRA Denizcilik
 USTAOĞLU Denizcil..
 YELKEN Denizcilik
 ALATURKA Cruises
 KONVOY Denizcilik
 MAYAMARINECYPRUS ..
 SAMBURCO Denizcil..
 YAMAN Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim