Yalova'daki tersanede devrilen vincin operatörü hayatını kaybetti
Yalova’nın Altınova ilçesindeki bir tersanede kule vincin devrilmesi sonucu vinç operatörü "Ziya Yamaç" hayatını kaybetti.
Altınova ilçesinde bulunan Seltaş Tersanesi’nde şiddetli rüzgar nedeniyle gece saatlerinde kontrol için kule vincine çıkan 47 yaşındaki operatör Ziya Yamaç, vincin bir geminin üzerine devrilmesi sonucu kabinde sıkışarak hayatını kaybetti.
Olayın ardından bölgeye AFAD’ın yanı sıra Altınova, Yalova ve Çiftlikköy belediyelerine ait itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, saatler süren çalışmaların ardından operatörün cansız bedenine ulaştı. Yamaç’ın cesedi otopsi için Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Taziye
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sevenlerine sabır diliyorum Yazan: Rüştü Yavuz - 20.03.2024 09:18:35
Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz
Kurumsal Üyelerimiz
NEOPLİS Otel
BATU Shipping
BABA Gemi İşletme..
YAĞCI Denizcilik
YILMAR Denizcilik..
OSMAN VE YAŞAR EK..
MEHTAP Denizcilik
OCEAN Shipping Ap..
ALASONYA Denizcil..
EFEMAY Denizcilik..
...