Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
Boat Show Fuarı bu gün başladı
Türkiye’nin alım gücü en yüksek fuarı 24. Uluslararası İstanbul Boat Show, 12 – 20 Şubat tarihleri arasında, CNR Expo Center’da gerçekleşecek.

Denizcilik ve yatçılık sektörünün Türkiye’deki ilk ve tek fuarı 24. Uluslararası İstanbul Boat Show, 12 Şubat 2005 tarihinde açılıyor. NTS RAI Uluslararası Fuar ve Kongre Organizasyonları tarafından CNR Expo Center Yeşilköy’de düzenlenen Boat Show, 20 Şubat tarihinde sona erecek.

24. Uluslararası İstanbul Boat Show, 200’ün üzerinde firmanın katılımı, 1000’in üzerinde yerli ve yabancı markanın temsili ile 45.000 metrekarelik bir alan üzerinde organize ediliyor. Türkiye’nin markalaşmış fuarları arasında yer alan ve ziyaretçi - katılımcı alım gücünün en yüksek olduğu Fuar’a, yaklaşık 40 bin ziyaretçinin katılması öngörülüyor.

Denizcilik sektörünün ülkemizdeki en etkili iletişim alanı olan 24. Uluslararası İstanbul Boat Show, deniz kültürünü tanıtma ve bu ruhu aşılama misyonunu taşıyor. Uluslararası İstanbul Boat Show Fuarı’nın başlıca hareket noktası ise, Türk denizcilik ve yatçılık sektörünün ticari faaliyetlerinin çoğaltılması, varolan ihracat potansiyelinin artırılması, süren ticari - sosyal ilişkilerin geliştirilmesi ve yurt dışı sektör profesyonelleri ile buluşarak bilgi paylaşımında bulunmak.

Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz dönemleri de dahil olmak üzere, hedefe uygunluk anlamında hiç ivme kaybetmeden yirmi üç yıldır aralıksız düzenlenen Boat Show; Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu’nun (IFBSO) Türkiye’deki ilk ve tek üyesi. Dünyaca tanınan 45 Boat Show içerisinde ve Avrupa’nın en geniş kapsamlı 13 fuarından biri olan; özellikle Avrasya coğrafyasında ticari bir merkez olma konumuna erişen Uluslararası İstanbul Boat Show Fuarı; ülke ekonomisine, sektörel bazda ticari faaliyetleri güçlendirmenin ötesinde, sosyal ve kültürel anlamda da katma değer sağlıyor. Ülkemizde denizciliğin ve deniz turizminin gelişimine yönelik yapılanmalara destek veren Boat Show, su sporlarına olan ilginin artırılmasına zemin oluşturuyor ve sivil inisiyatiflerle eşgüdüm içerisinde, gerçek ‘deniz kültürü’nün yaygınlaştırılmasında etkin bir rol oynuyor.

Fuara ziyaretçi olarak katılım ücrete tabidir. Bir kişilik bilet 10 YTL (10.000.000 TL) dir.
- 12 yaş altı çocukların girişi ücretsizdir.

Yer: CNR Uluslararası Fuar Merkezi
Tarihler: 12.02.2005 - 20.02.2005
Telefon: 0212 663 09 45
Adres: Atatürk Havalimanı Karşısı, Yeşilköy
İlçe: Bakırköy
Web: http://www.boatshow.com.tr




Eklenme tarihi: 12.02.2005




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 CENK GROUP
 KASAPOĞLU Yat Tur..
 ÜSTÜN Denizcilik
 EDITH Yatçılık
 MUMCUOGLU Gemicil..
 İDÇ Denizcilik
 GEMPORT A.Ş.
 MILLENIUM Yachtin..
 KARYAT Karadeniz ..
 YILTUR Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim