Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
Libya'dan 64 kişi daha gemiyle Mersin'e getirildi
Geçtiğimiz günlerde Libya'ya, Kızılay'a ait insani yardım paketlerini götüren Fergün Denizcilik Şirketi'ne ait Fehim Bey isimli gemi, dönüşte 17'si Türk toplam 64 kişiyi, Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Taşucu beldesindeki Seka Limanı'na getirdi.

Taşucu Seka limanına gelen yolcular, Mersin Vali Yardımcısı Hüseyin Parlak, Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, Silifke İlçe Emniyet Müdürü Volkan İmişçi, Taşucu Belediye Başkan Vekili Mesut Coşkun, Liman Başkanı Musa Balcı, tarafından karşılandı. Kızılay ekibi, gemiden inen yolculara yiyecek ve içecek ikram ederken, Türk yolculara karanfil ile Türk ve Kızılay bayrakları hediye etti.

Mersin Vali Yardımcısı Hüseyin Parlak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kızılayın insani yardım amaçlı yaptığı bir faaliyet sonucu, Türkiye'den Libya'ya gönderilen geminin oradaki bazı Türk ve yabancı uyruklu vatandaşları getirdiğini kaydetti.

Bunun Başbakanlık Acil Afet Durum Başkanlığı koordinesinde, Türk Kızılayı'nın yürüttüğü bir faaliyet olduğunu ifade eden Parlak, ''Gelen Türk yolcuları gitmek istedikleri yerlere gitmeleri ve yabancıların da ülkelerine dönmelerine yardımcı olacağız'' dedi.

Libya'nın Bingazi şehrindeki İngiliz okulunda, İngilizce öğretmenliği yapan Peter Seddon'u karşılayan İstanbul'daki İngiliz Konsolosluk Hizmetleri Direktörü Susan Wilson, ''Türk hükümeti İngiliz vatandaşların Libya'dan çıkması konusunda bize yardımcı oluyor. Gelen listede bir İngiliz vatandaşının olduğunu gördük. O vatandaşımıza yardım için geldik. Amacımız buradaki işlemleri bittikten sonra İngiltere'ye dönmesini sağlamak'' diye konuştu.

Fehim Bey isimli gemi ile Türkiye'ye 23 Suriye, 17 Türk, 10 Libya, 5 Irak, 2 Lübnan, 2 Hırvatistan, 1 İngiltere, 1 Romanya, 1 Ukrayna, 1 Polonya, 1 de Bulgaristan uyruklu yolcu geldi.

Kaynak: Zaman
Eklenme tarihi: 18.03.2011




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 BLUETANKERS
 ÇAVANOZ Motor
 NEGMAR Denizcilik..
 EGE Denizcilik
 AKAR Shipping
 PİRANA Dalış Ltd...
 MP Uluslararası G..
 ATLAS GRUP Denizc..
 MEKE Group
 MMMARİNE denizcil..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim