Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
Gemi Kaptanı, Muhabire saldırdı
Giresun liman sahasında bir gemide çalışan işçinin yaralanıp hastaneye kaldırılması olayını haber yapmak isteyen İHA muhabiri saldırıya uğradı.

Giresun liman sahasında bir gemide çalışan işçinin yaralanıp hastaneye kaldırılması olayını haber yapmak isteyen İHA muhabiri saldırıya uğradı. Saldırı sonrası kamerası kırılan muhabir şikayetçi oldu.

Olay anında liman sahasında başka bir haber için bulunan İhlas Haber Ajansı Muhabiri Mahir Baki (32), yaralı işçinin ambulansa konulduğunu görünce haber yapmak istedi. Ambulansın gidiş anını görüntülemek isteyen muhabire gemi kaptanı olduğu söylenen Resul Özcan, "Neden hala çekim yapıyorsun" diyerek, önce kamerasını kırdı daha sonra iki eli ile boğazına sarılıp darp etti. Saldırı anı ise kameralara saniye saniye yansıdı. Kamerası kırılan ve darp edilen muhabir polisi arayarak şikayetçi oldu.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin inceleme yaptığı esnada gemi armatörünün oğlu olduğunu söyleyen kişi saldırıyı kabul etmediklerini söyledi.

Polise olayı anlatan muhabir, "Önce kameramı kırdı sonra boğazımı öldüresiye sıktı" dediği esnada muhabiri darp eden eden kaptan Resul Özcan, "Ben seni darp etsem üç saniyede senin canını çıkarırım. Ben darp etmedim sadece münakaşa esnasında elim kameraya denk geldi ve düştü" deyip olayı inkar etti.

Daha sonra şikayetçi olan muhabir Mahir Baki ve darp eden gemi kaptanı Resul Özcan Emniyete götürülerek ifadeleri alındı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Sondakika

Eklenme tarihi: 25.09.2012




Share |




YORUMLARINIZ


3,5 atmasının sebebi vardır.
süvari'den, miço'ya,baş mühendis'den,siliçi'ye gemide gemi personelidir. zabit olanlar üst gurup tayfa olanlar alt gurupdur.ust gurup alt gurubu ezer.burada kaptanın mutlaka bu kazada hatası varki 3,5 atıyor.

Yazan: mustafa erzen - 26.09.2012 20:37:17


Kaptan dediğin
armatörün hizmetkarı olur...bizde böyle yetişmiştir nedense.Yabancı olsa gazeteciye dönüp bakmaz bile.Kim bilir niye kaza olmustur.Sen ona bak kaptan bey..
Yazan: Ahmet Hakan AK - 25.09.2012 23:30:41


peki sanane
peki kaptan sanane derdin göze girmek öylemi girdinmi göze yakında madalyanı alırsın adamım kaptan ....................!!!!!!!!!!!!
Yazan: erdogan uslu - 25.09.2012 19:25:28




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 KARYA Shipping & ..
 DEVAL Denizcilik
 REGENCY Ship
 SANOVEL İlaç
 O.D.G.I. SHIPPING
 CATONI Deniz İşle..
 URANUS Denizcilik
 PRUVA Yatçılık
 A1 Denizcilik
 ERCAN Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim