Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
25 Nisan 2024
Haber
Anket
DTO Antalya başkanı Denizcilerin sorunlarını dinledi
Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şube Başkanı Ahmet Erol, Gemi Mühendisleri Odası (GMO) Antalya Şube Başkanı İlker Civelek, 68 No’lu SS Demre Deniz Taşıyıcıları Kooperatif Başkanı Ahmet Çetin ve Başkan Yardımcısı Hayrettin Özkan Kaş ve Kalkan’da sezon başlarken denizcilerin sorunlarını dinledi.

DTO Başkanı Erol ve beraberindeki heyetin ilk durağı Kaş ilçesindeki günübirlik tur tekneleri ile sualtı spor dalış merkezleri temsilcileri oldu. Erol, denizcilere 4 Mayıs’ta Antalya, 9 Mayıs’ta da İstanbul’da yapılacak DTO seçimleri hakkında bilgi verdi ve destek istedi.

Sorunlarını anlatan denizciler en çok Sahil Güvenlik Komutanlığı denetimleri ile teknelerde çalışan personelin portör muayeneleri denetimlerinden yakındı. Denizciler ayrıca valilik tarafından günübirlik tur tekneleri de dahil olmak üzere içki satışı yapılan tüm yerlere güvenlik kamerası takılması zorunluluğunun getirilmek istendiğini söylediler. Denizciler, bununda ek maliyet getireceğini dile getirdiler.

DTO Antalya Şube Başkanı Ahmet Erol ise “Kruvaziyer gemilerin Kaş’a getirilmesi için çalışmalar yapıyoruz. Kalkan’da balıkçıların çekek yeri sorunu çözümlenecek’’ dedi.

DTO heyeti daha sonra Kalkan’da teknelerini denize indiren denizcilerle buluştu. Yeni sezonda denizcilere bol kazanlar dileyen Erol burada da Kalkan’ın kronik sorunu haline gelen balıkçıların çekek yeri sorunu hakkında bilgi aldı. GMO Antalya Şube Başkanı Başkanı İlker Civelek, Kalkan Balıkçı Kooperatifi’nin sorununu kısa zamanda çözmeye çalışacaklarını söyledi.

Demre SS. 68 No’lu Deniz Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ahmet Çetin de DTO’nun girişimleri ve geçen dönem CHP Antalya Milletvekili Hüsnü Çöllü’nün de katkılarıyla 5 bin TL’lik borç sorunun çözümlendiğini anımsattı. Çetin, Deniz Turizmi Yönetmeliği’nin çıkarıldığını, bu yönetmeliğin çıkarılmasının tamamen Antalya deniz sektörünün başarısı olduğunu söyledi.

Başkan Yardımcısı Hayrettin Özkan da denizcilere birlik içinde olmalarını istedi. Özkan, ‘’Birlik olun ve gücünüzü gösterin. Bireysel hareket etmeyin. Turlarınızda havuz sistemine geçin. Geliri adaletli paylaşmış olursunuz’’ dedi.


Kaynak: Yenialanya
Eklenme tarihi: 25.04.2013




Share |




YORUMLARINIZ


:)
denizcilerin sorunları bunlar değil...kifayetsiz kişiler denizciliği yürütükçede düzelmez sorunlar bitmez

Yazan: rüzgar - 26.04.2013 09:23:15




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 SDS Denizcilik ve..
 UND RORO İşletmel..
 İNTA Denizcilik
 DALSAN Liman İnşa..
 ATLAS Gemi İşletm..
 EMİR Denizcilik
 ELKENZ Denizcilik..
 FATOGLU Gıda San...
 DELTA NAVIGATION ..
 ÖZPINAR Denizcili..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim