Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Başbakanın küçük oğlu da Denizci oldu
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük oğlu “Amet Burak Erdoğan” dan sonra, küçük oğlu “Necmettin Bilal Erdoğan” da Denizcilik sektörüne girdi.

Yurt gazetesinden Tekin Cebeci’nin haberine göre Bilal Erdoğan, “BMZ Group Denizcilik ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi” adında Denizcilik alanında faaliyet gösterecek yeni şirketini kurdu.

Başbakanın her iki oğlunun da farklı firmalarla Denizcilik sektörüne girmiş olması, 2008 den beri krizde olan bu sektörde yakın zamanda iyi şeylerin olabileceği anlamını taşıyabilir!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın küçük oğlu Necmeddin Bilal Erdoğan ortağı olduğu şirket sayısını dörtledi. Erdoğan'ın yeni şirketinin denizcilik alanında olması, 'İBB'ye deniz otobüsü ve vapur mu satacak?' sorusunu akla getiriyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın küçük oğlu Necmeddin Bilal Erdoğan, denizci olarak bilinen ağabeyi Ahmet Burak Erdoğan’ın iş sahasına girdi. Ticaret Sicil Gazetesi’nin, 2 Nisan 2013 tarihli sayısında yayımlanan ilama göre Erdoğan’ın yeni şirketinin adı, “BMZ Group Denizcilik ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi.”

Necmeddin Bilal Erdoğan, Mustafa Erdoğan ve Ziya İlgen yeni şirketin eşit hissedarları. Ortakların isimlerinin baş harflerinden oluşan BMZ’nin kuruluş sermayesi 3 milyon TL.

ŞİRKETİN FAALİYET ALANLARI

Şirketin amacı ilanda özetle şöyle tanımlandı: “Gemicilik sektöründe her nevi faaliyette bulunmak, Muhtelif tonajda ve tipte her türlü gemi, yat, kotra, deniz otobüsü, şilep, tanker, yolcu ve araba vapuru, yüzer havuz, platform inşa etmek, ettirmek, almak, satmak, ithal veya ihraç etmek, kiralamak, kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler…”

Şirketin faaliyet alanları arasındaki 'vapur' ve 'deniz otobüsü' ifadeleri dikkat çekiyor. Çünkü, 'Şirket, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) deniz otobüsü ve vapur mu satacak?' sorusunu akla getiriyor. Şirketin bir diğer faaliyet alanı ise, inşaat sektörü olarak belirlendi. Her türlü inşaat işi şirketin kuruluş amaçları arasında sayıldı.


Necmettin Bilal Erdoğan’ın ortağı olduğu diğer şirketler, Maye Dış Ticaret, Doruk Izgara Gıda Ticaret ve Mis Hediyelik Eşya Sanayi. Eski şirketlerin merkezi Sütlüce olarak gösterilmesine karşın yeni şirketin merkezi Üsküdar.

AĞABEYİN TEK ŞİRKETİ VAR: MB DENİZCİLİK

Ağabey Burak Erdoğan şimdilik tek şirketle idare ediyor. Mert Çetinkaya ve Burak Erdoğan’ın ortak olduğu “MB Denizcilik Taşımacılık” şirketinin adı da, ortakların isimlerinin baş harflerinden oluşuyor.

***********************************
KONU İLE İLGİLİ ÖNCEKİ HABERLERİMİZ:
20.12.2012 - Ahmet Burak Erdoğan bir gemi daha aldı
30.10.2012 - Başbakan'ın oğlu "Safran 1" gemisinin tek sahibi oldu
23.03.2007 - Başbakan'ın oğlu armatör oldu
19.04.2006 - Başbakanın oğlu Denizcilik sektörüne giriyor



Kaynak: Yurtgazetesi
Eklenme tarihi: 29.04.2013




Share |




YORUMLARINIZ



deniz sektorunde çalısmak hep hayalımdi

Yazan: ramazan çiftçi - 21.11.2015 03:59:11




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ERLER denizcilik ..
 PAK Kimya
 ADAKENT Gemi İşle..
 ERTUĞ Nak. Taah. ..
 IDE Yachting
 CENK GROUP
 MİLLER&FLAMA Deni..
 POLATHANE Denizci..
 AKIN AKSU Yat
 ATAK Holding
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim