Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
20 Nisan 2024
Haber
Anket
Denizciler kep attı
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından yaptırılarak 2009-2010 yılında eğitim ve öğretime başlayan MATSO Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi’nde ilk mezunların heyecanı yaşandı. Aynı zamanda okul Aile Birliği Başkanı da olan MATSO Başkan Yardımcısı Niyazi Ünal’a ait FeliciaVillage’de düzenlenen mezuniyet törenine öğrenciler ve öğrenci velilerinin yanısır İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç, Şube Müdürleri ve MATSO Yönetim Kurulu üyeleri tam kadro katıldı.

MATSO Başkan Yardımcısı ve Okul Aile Birliği Başkanı Niyazi Ünal’da MATSO olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirterek “Bugün bizim için çok özel çok anlamlı ve mutlu bir gün. Manavgat’ımız için hayata geçirdiğimiz bir projemiz olan denizcilik lisemiz ilk mezunlarını verdi. Odamız imkanlarının gençlerimizin eğitimine, hayata hazırlanmasına ve yakın bir gelecekte Türkiye’nin önemli bir denizcilik üssü haline gelecek olan Manavgat’ımızın ihtiyacı olan kalifiye eleman ihtiyacı hazır hale getiriyoruz. Odamız rutin faaliyetler olan eğitim, araştırma, fuar organizasyonları v.s. gibi olağan faaliyetlerin yanı sıra Türkiye’deki 354 oda ve borsanın bizim gibi çok azının yapabildiği ciddi projelere de imza atıyoruz. Üyelerimizin de odamıza sağladığı kaynakları çarçur etmeden dikkatli kullanmak suretiyle yeniden Manavgat hizmetine geri döndürüyoruz.
Manavgat çekek yerinde değeri milyon dolarlarla ifade edilen tekneler imal edilip ihraç edilecektir. imalatçılarımızın dünyadaki rakipleri ile rahatça rekabet edebilmesi için ihtisas serbest bölge ve ihtisas gümrüğü kurulması gerekmektedir. Bu konu için de hemen çalışmaların başlaması gerekmektedir. dedi.

Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç’ta eğitime yaptıkları katkılardan dolayı MATSO yönetimine teşekkür ederken, Denizciliğin önemine işaret etti.

Yapılan konuşmaların ardından okul birincisi Denizcilik Alanı’ndan İsa Keklik’le birlikte mezun olan öğrencilere diplomaları verildi. Öğrenciler havai fişek eşliğinde keplerini havaya fırlatarak mutluluklarını sergilerken, Niyazi Ünal tarafından hazırlattırılan ve gecenin sürprizi olan gemi şeklinde yapılmış mezuniyet pastası Niyazi Ünal, Gazeteci Arif Kaplan ve öğrenciler tarafından kesildi.


Kaynak: Haberfx
Eklenme tarihi: 04.06.2013




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 MFS Line
 AYDEN Denizcilik
 NİSA uluslararası..
 ARIF KALKAVAN
 YARDIMCI Denizcil..
 BOYBEYİ Denizcili..
 TRİO Denizcilik
 ACT Deniz Taşımac..
 DİNÇ denizcilik
 GÜRMAR Denizcilik..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim