Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
20 Nisan 2024
Haber
Anket
Adviye-Ertuğrul Acun Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi ikinci mezunlarını verdi
Kuşadası Ticaret Odası’nın girişimleriyle açılan ve geçtiğimiz yıl ilk mezunlarını veren Adviye-Ertuğrul Acun Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi’nin ikinci mezunları, düzenlenen törenle diplomalarını aldılar.

2012-2013 Öğretim yılı başında açılışı yapılan kendi binasına taşınarak eğitim-öğretime devam eden okulun mezuniyet töreninde Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm Yıldırım, Suat Özdemir, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Edip Sayıalioğlu, Eski Liman Başkanı Yaşar Karabacak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan, İl Genel Meclis Üyesi Metin Akar, Adviye-Ertuğrul Acun, idare amirleri, okula destekte bulunan diğer hayırsever Kuşadalılar, kurumlar ve aileler hazır bulundu.

Kaymakam Mustafa Ayhan’ın mezun olan öğrencileri kutladığı ve Denizcilik Lisesinin önemini anlattığı konuşmasının ardından Okula katkıda bulunan; Kuşadası Ticaret Odası, Azim Tur, Setur Marina, Şimşek Gemi Söküm Ltd. Şti, Meander Travel, Ege Port Liman İşletmesi, Cemsan Gemi Söküm Ltd. Şti ve İzmir Deniz Ticaret Odası’na törenle plaketleri verildi.

Okulun açılmasında ilk günden itibaren büyük emeği geçen ve girişimleri sonucunda Kuşadası’nın Denizcilik Lisesine kavuşmasını sağlayan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’da törende yaptığı konuşmada; 2006 yılında temelleri atılan okulun ikinci mezunlarına gelecekte başarılar diledi ve en büyük ekonomik girdisini denizden sağlayan Kuşadası’nın eğitimli denizciler kazanmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Okul birincisinin kütüğe plaket çakması, son sınıfların bayrak teslim töreni ve mezun olan öğrencilerin diplomalarını almasıyla devam eden tören, çeşitli ikramlar ve canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar devam etti.


Kaynak: Mücadele.com
Eklenme tarihi: 10.06.2013




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ŞENER Kardeşler D..
 IBC Güler Dış Tic..
 KOÇLAR Denizcilik
 TRANSPASİFİK deni..
 GEMEK Denizcilik ..
 GÜRMAR Denizcilik..
 İNKA
 ERK Denizcilik
 ÖZSTAR Denizcilik
 SAAT VE SAAT
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim