Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Diplomalarını denizden çıkardılar
Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Hatice Erdem Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi'nden mezun olan 65 öğrenci, diplomalarını denizden aldı. Bir öğrenci ise babası ile birlikte denize atlarken, öğrenci ve velilerin heyecanlı oldukları gözlendi. Okulun tek kız öğrencisi ise diplomasını hasta olmasından dolayı denizden alamadı.



Ereğli Hatice Erdem Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi'nde öğrenim gören 65 öğrenci mezun olmanın heyecanını yaşadı. İlk olarak okul önünde yapılan törende mezun olan öğrencilere plaketleri verildi. Yıl içerisinde yapılan Birinci Hatice Erdem Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Deniz Oyunları Olimpiyatları'nda şampiyon olan takımın kupası da verildi. 9 dalda yapılan Deniz Olimpiyatları'nın Türkiye geneline yayılmasının hedeflendiği belirtildi. Plaket ve kupa töreninin ardından öğrenciler keplerini havaya atarak ilk mezuniyet törenini sonlandırdı.

Öğrencilerin ikinci mezuniyet töreni ise sahil bandı Polisevi bahçesinde gerçekleştirildi. Tören öncesinde mezuniyeti kutlayan öğrenciler sevinç yumağı oluşturdu. Mezun olanların içerisinde tek bayan öğrenci olma özelliğine sahip olan Cansel Sezgin erkek öğrencilerden ayrı bir heyecan yaşadı.

"BANA KARDEŞLERİ GİBİ DAVRANDILAR"

Dört sene sonunda okuldan mezun olmanın sevincini yaşayan Cansel Sezgin (18), okulundan dolayı iyi bir meslek sahibi olduğunu düşündüğünü söyledi. Okulun tek kız öğrencisi olan ve arkadaşlarının kendisine kardeş gibi davrandığını kaydeden Sezgin, "Okulumdan mezun olduğum için çok mutluyum. İyi bir meslek sahibi olduğumu düşünüyorum. Önümün açık ve meslek olarak çok iyi bir yere geleceğimi düşünüyorum. Okulda kız arkadaşım yoktu. Ama onlarda beni arkadaşım oldular. Her zaman benim yanımdaydılar. Bana kardeşleri gibi davrandılar." dedi.

Hazırlıkların tamamlanmasının ardından öğrenciler diplomalarını denizden almak için sabırsızlandı. İlk diplomanın denize atılmasıyla birlikte tören başladı. Diplomasını almak için denize atlayan öğrencilere aileleri ve törene katılanlar alkışları ile destek verdi. Denizden diplomasını alarak kıyıya çıkan öğrencilerden Serdar Denizbilen ve Yiğit Özdemir, diplomalarını denizden aldıkları için çok farklı duygular yaşadıklarını söyledi.

Törenin bir ilginç yanı ise mezun olan Özberk Kaan Doruk isimli öğrencinin diplomasını babasının elinden alması oldu. Babasından diplomasını alan Özberk Kaan Doruk, babasının diplomasını denize atmasının ardından denize atladı. Bu sırada baba Ramazan Doruk da oğlunun peşinden denize atlayarak oğlunun sevincine denizde de ortak oldu.

Hatice Erdem Denizcilik Meslek Lisesi diploma töreni renkli görüntülerle sona erdi.



Kaynak: Haberaktüel
Eklenme tarihi: 13.06.2013




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 UZAKLAR Denizcili..
 TUBA Denizcilik
 ERC Denizcilik Lt..
 ALFA SİSMİK Deniz..
 SOYLU Denizcilik ..
 AGS Union İnşaat ..
 ARTUR Teknesi
 MUSTAFA OKAN OĞUL..
 ÇAĞLAR Denizcilik
 MİRAGE Hotel
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim