Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
18 Nisan 2024
Haber
Anket
''Disney Magic'' Gemisi Kuşadası'nda
Kuşadası Limanı, Türkiye'yi ilk kez ziyaret eden "Disney Magic" adlı dev eğlence gemisine ev sahipliği yaptı.

Akdeniz'in en önemli kruvaziyer limanlarından Kuşadası Limanı, Türkiye'yi ilk kez ziyaret eden "Disney Magic" adlı dev eğlence gemisine ev sahipliği yaptı.

Disney Cruise Line ait 12 katlı ve 2 bin 600 yolcu kapasiteli dev eğlence gemisi, çocukların hayran olduğu Mickey ve Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy gibi Disney kahramanlarıyla, yolcularına unutulmaz bir gemi seyahati yaşatıyor.

İspanya'nın Barselona Limanı'ndan başlayan ve 12 gün süren bu yolculuğunda geminin rotasında, Fransa, İtalya, Yunanistan, Malta ve Türkiye bulunuyor.

Global Liman İşletmeleri Pazarlama Direktörü Figen Ayan, Ege Ports Kuşadası Limanı'na ilk kez gelen geminin rotasına Türkiye'nin de eklenmesi ile ilgili görüşmelerin 2005'ten bu yana devam ettiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Yolcularının çoğunluğunu çocukların oluşturduğu ve gemileri dev Disney karakterleriyle dolu Disney Cruise Line'ın, 2010 yılında Avrupa turlarına başlayıp en nihayetinde rotasına Türkiye'yi dahil etmesi çok sevindirici. Türkiye'nin en önemli kruvaziyer limanlarından biri olan Ege Ports Kuşadası Limanımızı tercih etmesi de bir başka gurur kaynağıdır."

Ayan, Türkiye'deki kruvaziyer limanları arasında ilk sırada yer alan limanın, 2003 yılından bu yana yolcu sayısındaki yüzde 300 oranındaki artışla kapasitesini 800 bine çıkardığını kaydetti.

"2014'te de Türkiye'de"

Ege Ports-Kuşadası Yolcu Limanı & Bodrum Yolcu Limanı Genel Müdürü Aziz Güngör ise geminin 20 Temmuz'da tekrar bu limana uğrayacağını ifade ederek, içinde hem çocuklar hem de büyükler için eğlence parkları bulunan 5 yıldızlı Disney Cruise Line gemisinin 2014 yılında da geleceğini söyledi.

Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ise "Kuşadası liman kenti olma yolunda büyük ilerleme kaydetmiştir. Bu tür özel gemilerin ülkemizde Kuşadası'nı tercih etmesi de bunun en büyük göstergesidir. Kent olarak gerek alt yapımız gerek üst yapımız ile daha iyi hizmet vermenin gayreti içindeyiz" dedi.



Kaynak: Haberler.com
Eklenme tarihi: 24.06.2013




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 APEKS Denizcilik
 DALYAN Denizcilik
 JEDI Yacht
 KAPTAN Denizcilik
 ÖZDADAYLILAR deni..
 PAPATYA Yat
 ST Shipping Surve..
 GEMAK Şirketler G..
 HABAŞ Petrol Ürün..
 FORSA Uluslararas..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim