Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
En lüks gemiler İstanbul'dan kalkacak
Dünyanın en lüks ve büyük gemilerine sahip Royal Caribbean International, Celebrity Cruises ve Azamara Club Cruises gemileri 2014'de ilk kez İstanbul kalkışlı turlarına başlayacak.

Turizm sektörünün en hızlı gelişen ve dünyada milyonlarca insanın tercih ettiği gemi seyahatlerine olan ilgi Türkiye'de her geçen gün artmaya devam ediyor. 35 gemisi ile dünyanın en büyük gemi markası olan Royal Caribbean International dünyanın dört bir yanına yaptığı seyahatlerine İstanbul kalkışlı ya da bitişli turlarını ekleyerek Türkiye'de gelişen pazarı arttırmayı hedefliyor.

Toplantıda konuşan Helen Beck "6 kıtada 72 ülkeye 270'den fazla destinasyona ulaşan bir gemi şirketi olarak bölge dinamiklerini yakından takip ediyor ve planlamalarımızı buna göre yapıyoruz" dedi. Türkiye limanlarının bölgedeki öneminden bahseden Bülent Tatlav ise 2014 yılını yeni bir dönemin başlangıcı olarak gördüklerini söyledi. Dünyada istanbul'un tarihi yapısı ve doğal güzellikleri ile parlayan bir şehir olduğunu belirten Bülent Tatlav, "Yeni turlarımız ile hem binlerce yabancı turiste şehrimize gösterecek hem de konuklarımıza dünyanın en prestijli gemilerine Karaköy'den adım atma lüksünü sağlayacağız" dedi.

Dünyanın en büyük gemilerinden biri olan ve restaurantları, barları, şovları, geniş ve konforlu kabinleri ile Celebrity Equinox İstanbul'a geliyor. Büyük bir ilgi ile beklenen 2850 kişilik Celebrity Equinox, Haziran ayından itibaren tüm yaz sezonu boyunca Akdeniz limanlarını 5 farklı rotaya sahip turları ile gezecek.

Celebrity Constellation Eylül ve Ekim aylarında İstanbul'da başlayan ve biten Karadeniz turları yapacak. Masmavi suların coşkusuna yemyeşil Karadeniz limanlarının manzarasını eklemek isteyen müşteriler için düzenlenecek bu seyahatler 12 gece 13 gün sürecek ve 8 farklı şehri kapsayacak.

Royal Caribbean International'ın en üst klass gemisi olan ve içinde Broadway şovlarına ev sahipliği yapan tiyatro salonları, Casino Royale'i, Royal Promenade isimli çarşısı, FlowRider sörf simulatörü, H20 Zone havuzu, okyanustan 112 fit yüksekteki jakuzileri, boks sahası, tırmanma duvarı, buz pateni pisti, sayısız restoranı, barları ve hatta 12.000 canlı bitkiden oluşan Central Park'ı bulunan Oasis Of The Seas Eylül ayında sadece 2 kere Barcelona başlangıçlı ve bitişli Akdeniz seyahatleri ile çok özel konuklarını ağırlayacak.

Royal Caribbean International, Kasım 2014'de Quantum of the Seas'i denize indirecek. Central Park, Boardwalk, Royal Promenade, havuzlar ve spor alanları, Spa ve fitness center, eğlence alanı ve gençlik bölümünden oluşan 7 mahalle anlayışı Quantum of The Seas'de de yer alacak. Dünyanın en teknolojik gemisi olma ünvanını taşıyacak olan gemi, yenilikleri ile de sektörün lideri olduğunu bir kez daha tüm dünyaya kanıtlayacak. RipCord BY iFly rüzgarsimülatörü ile misafirlerine uçma heyacanı yaşatacak, NorthStar kapsülü ile deniz seviyesinden 90 metre yüksekte gemiye yukardan da bakma fırsatı sağlayacak, SEAPLEX ile gemide çarpışan arabalar zevkini tattıracak ve TWO70 konsepti ile gemide 24 saati doyasıya yaşatacak Quantum Of The Seas Kasım 2014'de New York'da denize inecek ve New York & Karayipler ile New York& Bahamalar turları yapacak.

DreamWorks Animasyon SKG Inc. ile yaptığı işbirliği ile çocukları da unutmayan Royal Caribbean İnternational, Avrupa'nın en büyük gemisi olan Liberty of The Seas ile yaz boyunca her hafta Roma hareketli Akdeniz turu yapacak ve Napoli, Barcelona, Provence(Marsilya), Nice, Floransa gibi büyüleyici şehirleri gezecek.

Dünyanın en lüks butik gemilerinden olan ve sadece 694 seçkin misafirine hizmet veren Azamara Journey senede bir defa yapılacak ve ömür boyu unutulmaz anılar bırakacak bir tur düzenleyecek. Roma'dan başlayıp Barcelona'da sona erecek olan tur, dünyanın gözünü çevirdiği Cannes Film Festivali ve Monaco Grand Prix'ini de kapsayan bir rotaya sahip.

Kuzey Avrupa'nın en nefes kesici şehirlerini görmek, Norveç fiyortlarının büyüleyici doğasına şahit olmak ve hatta dünyanın en kuzeyine seyahat ederek bu güzellikleri dünyanın en şık gemilerinde yaşamak isteyenler için Royal Caribbean İnternational ve Celebrity Cruises gemileri yaz ayları boyunca Norveç Fiyordları ve İskandinavya- Rusya turları düzenleyecek.



Kaynak: Sabah
Eklenme tarihi: 11.11.2013




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 NİSA Denizcilik
 UZMAR Uzmanlar De..
 ARSLAN Shipping
 AKMAR Denizcilik
 ADA YATCILIK ve T..
 DMV Denizcilik
 ALİ RIZA AKSOY De..
 FENWICK MARITIME
 TEMEL Denizcilik ..
 MİNERAL den. san ..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim