Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
Mega yatlar Haliç'te görücüye çıktı
4 Mayıs’a kadar Haliç Kongre Merkezi önünde ve deniz üzerinde gerçekleşecek Haliç Boatshow’da 205 tekne, motor yat, mega yat ve yelkenli boy gösteriyor. Yaz sezonu öncesinde teknesini değiştirmek isteyenler ile ilk kez tekne almak isteyenlerin akın edeceği deniz üzerindeki fuarda pek çok keseye yönelik tekneler bulunuyor.

50 BİN KİŞİ BEKLENİYOR

3 metre ile 36 metre arasında değişen 180 teknelerin fiyatları 5 bin 500 euro ile 6.5 milyon euro arasında değişiyor. Fuarda sade güzellikler kadar ultra lüks tekneler de yer alıyor. Milliyet'in haberine göre, hem ikinci el hem sıfır teknelerin satışa sunulacağı fuarı yaklaşık 50 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.118 bin metrekare alan üzerinde yapılacak fuarda 260 marka yarışacak. Tekne almak isteyenlere özel banka kredileri hazırlanan fuarda, 4 bin 900 euro’dan satışa çıkan Shrimper 12 ile 7 bin TL’den satılan Renny ilgi odağı oldu.Fuarda; kamarasız tekneler 5 bin 500 euro’dan başlarken en ucuz kamaralı tekne 20 bin dolardan satılan Stingray 195 RX oldu. 2013 yılı yapımı olan ve 38 metre boyundaki Kıvırcık isimli ultra lux megayat olan Kıvırcık ise fuarın en büyüğü ve en pahalısı oldu. Tuzla’da Mengi yay tarafından yapılan M-Y Kıvırcık 6.5 milyon euro (20 milyon TL) fiyatla fuarda sergilendi.

SUNSEEKER 80

Sunseeker’ın yeni modeli 80 Sport Yacht, 25 metre boyunda. 4 tane çift kişilik kamara, ileri teknolojiye sahip kokpit dikkat çekiyor.

PRINCESS 82

İngiliz markası olan Princess Yachts, Princess 82 ile fuarda. Tekne dış yaşam mahallerindeki geniş alanlar ve iç mekanlarının modernliğiyle öne çıkıyor. Beyaz gövdesi ve derli toplu tasarımıyla bu yeni tekne bir zarafet örneği olarak nitelendirilebilir. İngiliz Princess Yachts, 2013’te suya indirerek 2014 Londra Boat Show’da tanıtımı yapıldı.

TUZLA'NIN GURUR M-Y KIVIRCIK

Mengi Yay tarafından Tuzla’da üretilen Kıvırcık, 38 metre boyuyla fuarın en büyüğü olduğu kadar 6,5 milyon Euro fiyatıyla en pahalısı. Tekne, fırtınalı denizlerde yol alabilecek şekilde tasarlandı. 9 kamaralı teknede güneşlenme minderleri, 6 kişilik jakuzi, 12 kişilik yemek masası bulunuyor.



Kaynak: HaberTürk
Eklenme tarihi: 02.05.2014




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ERLER denizcilik ..
 HALİKARNAS Denizc..
 ÇEBİ Denizcilik
 GRANDİ Gemi Kiral..
 MOBYDİCK Yat
 YAĞCI Denizcilik
 ALERİA Denizcilik..
 KALYON Denizcilik..
 DETEK Deniz Tekno..
 T&O Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim