Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
İstanbul belediyesi, DEFAV'ın işlettiği kafeye el koydu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Sosyal Yardım Vakfı’nın (İTÜ DEFAV) işletmesindeki Kadıköy Beşiktaş İskelesi’nin üst katında bulunan Deniz Yıldızı kafeteryasına el koydu.



TÜRGEV için Kadıköy'ün kalbindeki kafeye el koydular

Kadıköy’deki Deniz Yıldızı kafeteryası, Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan başta olmak üzere yönetimini AKP’lilerin oluşturduğu TÜRGEV’e devredildi. Kafeterya İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla zabıtalarca boşaltıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Sosyal Yardım Vakfı’nın (İTÜ DEFAV) işletmesindeki Kadıköy Beşiktaş İskelesi’nin üst katında bulunan Deniz Yıldızı kafeteryasına el koydu.

Aydınlık gazetesinden Derya Derviş'in haberine göre; mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait Kadıköy’deki Beşiktaş İskelesi’nin üst katında bulunan ve İTÜ DEFAV’ın işlettiği Deniz Yıldızı kafeteryasına, İBB zabıtalarınca polis eşliğinde boşaltılarak el koyuldu. Cuma günü öğlenden sonra Kadıköy Beşiktaş İskelesi’ni polis eşliğinde basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıtaları işletmede bulunan masa, sandalye, ve içerde bulunan diğer eşyalar dışarıya çıkarttı. Boşaltma kararının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın bilgisi dahilinde verilen talimatla gerçekleştirildiği belirtildi.

İBB’li kaynaklar da kafeteryanın TÜRGEV’e devredildiğini doğruladı. Kafeteryanın Topbaş’ın bilgisi dahilinde TÜRGEV’e kiralanacağı iddia edildi.

KAFENİN GELİRLERİYLE BURS SAĞLANIYORDU

İTÜ DEFAV, Denizcilik Fakültesinde okuyan öğrencilere burs vermek, kariyer yapmak isteyen mezunlara akademik imkan ve mali destek sağlamak, mezunlarından muhtaç durumda olanlar ile eş ve çocuklarına sağlık ve eğitim yardımı yapmak amacı ile 1995 yılında kuruldu. Vakıf kuruluşundan bu yana 2 bin 264 sosyal yardım, 2 bin 531 akademik burs ve 3 bin 188 öğrenciye destek bursu olmak 7 bin 983 kalem yardım sağladı. Vakıf halen 103 kişiye mali destek sağlamaktadır.

‘İLGİLİLER AKLI SELİM KARAR VERSİN’

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz İTÜ DEFAV Başkan Yardımcısı emekli Kaptan Cengiz Karabüber “Uzun süreden beri burayı işletiyoruz. Buradan alınan gelir ile yardım faaliyetlerinde bulunuyorduk. Şimdi bu olay yardımlarımıza sekte vurdu. Vakıf üyelerinden aldığımız aidatla yardımlarımızı devam ettirme şansımız yok. İlgililerin, kararlarını bir daha gözden geçirmelerini ve aklı selim bir karar vererek tekrar işletme hakkını bize vermelerini istiyoruz. Bunu yardım ettiğimiz kişiler adına istiyoruz” dedi.


Kaynak: Haberfx
Eklenme tarihi: 11.09.2014




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ASYA Nakliyat Ve ..
 GRANDE Ship Manag..
 BERRGANİ Denizcil..
 KAPTANPAŞA Denizc..
 DERIN Denizcilik
 FURKAN Denizcilik
 SUNSAİL
 BÜYÜK ÇAMLICA Den..
 PUTA Denizcilik
 İKİZLER Denizcili..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim