Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
20 Nisan 2024
Haber
Anket
Türk P&I teminat limitini 1 milyar dolara yükseltti
Türk denizcilik sektörüne önemli katkılar sağlayan Türk P&I Sigorta, teminat limitini 500 milyon Amerikan Doları’ndan 1 milyar Amerikan Doları’na yükselterek, sorumluluk limitinde dünyadaki sayılı P&I Kulüpleri arasına katıldı.

Kuruluşunun birinci yılında ihtiyaca özel ürünler geliştirerek Türk denizcilik sektörüne önemli katkılar sağlayan Türk P&I Sigorta, teminat limitini 500 milyon Amerikan Doları’ndan 1 milyar Amerikan Doları’na yükselterek, sorumluluk limitinde dünyadaki sayılı P&I Kulüpleri arasına katıldı.

Türk P&I Sigorta geçtiğimiz bir yıl boyunca armatörlere, gemi işletenlere, dalış botu sahiplerine, turistik teknelere, yatlara ve balıkçılara sigorta teminatı sunarak sektörün tüm paydaşlarının ihtiyacını karşılama konusunda kısa sürede önemli bir mesafe aldı. İkinci yaşına girerken büyük bir yeniliğe imza atan Türk P&I, dünyada çok az sayıda P&I Kulübünün sağlayabildiği 1 milyar dolar limitli teminatı Türkiye’de ilk defa sektörün hizmetine sunuyor.

Şu ana kadar sunulan 500 milyon dolar limitli teminat sektörün büyük bir çoğunluğunun talebini karşılasa da, zaman zaman daha fazla yolcu sayısı olan ve farklı nitelikte koruma isteyen sigortalılar daha yüksek limitli teminatlar talep etmekteydi. Türk P&I bu konuda yaptığı çalışmalar neticesinde sigortalılarına 1 milyar dolar limitli teminat sağlamaya başlayarak dünyada bu alanda hizmet veren köklü liderler arasına üst sıradan girmiş oldu.

Uluslararası sigortacıların egemenliğinin dışına çıkarak yerel sigortacı olarak Türk denizcilik piyasasına bu teminatları elde etme imkânı sunan Türk P&I, denizcilik sektörünün gelişmesi için önemli yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Türkiye’de yerleşik bir şirket olarak, benzer P&I kulüplerinden farklı şekilde, müşterilerine Türk Kanun ve Hükümlerine uygun servis veren Türk P&I, bu sayede mağdur sıfatındaki tüm 3. şahısların doğrudan dava açma ve başvuru hakkına fırsat tanıyor.

Türk P&I, Türk denizcilik sektöründe farkındalığın ve sigortalanma oranının artırılması konusunda mücadele verirken, kuruluşunun ilk yılında en kaliteli güvenceyi en uygun fiyatla sunmayı sağlamıştı. Sunduğu esnek ürünlerle sektöre çok sayıda alternatif teminat olanağı getiren Türk P&I, ülkemizde uluslararası standartlarda denizcilik sigorta hizmeti verilmesinin öncüsü olmayı geçen bu kısa sürede başardı.



Kaynak: Deniz Haber Ajansı
Eklenme tarihi: 11.03.2015




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 BATUM Denizcilik ..
 ADRASAN Denizcili..
 PACMAR Denizcilik..
 PENNON Yat
 CANAS Petrol ve G..
 GENÇ Denizcilik
 SAN-MAR Denizcili..
 SERVER Denizcilik..
 SOYLU Denizcilik ..
 BOSMAR Gemi Acent..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim