Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Ulusal Barbaros Denizcilik Kongresi yarın başlıyor
Kocaeli Üniversitesi, Barbaros Denizcilik Kulübü'nün düzenlediği Ulusal Barbaros Denizcilik Kongresi 26 Mayıs Salı Günü Wellborn Luxury Hotel Kocaeli'de başlıyor.

İki gün boyunca devlet temsilcilerinin, akademisyenlerin ve sektör temsilcilerinin görüşlerinin aktarılacağı kongre oturumlarında, katılımcılar soru ve önerilerini konuşmacılarla paylaşabilecek ve kongre sonunda rapor kurulu tarafından oluşturulan kongre raporları gerekli makamlara ve sektör temsilcilerine ulaştırılacak.

Kongre Programı

Kocaeli Protokolü, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin HÜLAGÜ, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Hakan DURMAZ, Yıldız Bilge Barbaros Denizcilik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Özcan GÜNDOĞDU, Kocaeli Liman Başkanı İlker TUNCER, Kocaeli DTO Temsilcisi Vedat DOĞUSEL ve Yıldız BİLGE hanımefendinin açılış konuşmalarıyla başlayacak.

Kongrenin birinci günü ''Deniz Hukuku, Limanlarda İş Güvenliği ve Çevre , Denizcilik Eğitimi ve Kocaeli Denizcilik Tarihi'' konulu oturumlarda 11 konuşmacı yer alacak. Kongrenin ilk günü konuşmacı ve katılımcılara verilecek olan gala yemeğiyle sona erecek.

Kongrenin ikinci günü ''Limanlarda AR-GE Çalışmaları, İntermodal Taşımacılık, Deniz Turizmi ve Tersane'' konulu oturumlarda 12 konuşmacı yer alacak.

Kongre boyunca 8 ayrı oturumda toplam 23 ayrı konuda; 2 devlet temsilcisi, 5 akademisyen, 15 sektör temsilcisi ve Donanma Komutanlığı temsilcilerinin konuşma ve sunumları gerçekleştirilecek.

Kongreye kamu kurum ve kuruluşları, armatör firmaları, brokerlik şirketleri, eğitim kurumları, gemi acentelikleri, klas kuruluşları, dernekler ve birlikler, liman, rıhtım ve iskele işletmeleri, lojistik hizmetleri, gemi inşa ve yan sanayi, gemi kurtarma, kılavuzluk ve römorkaj hizmetleri, tersaneler, marinalar, kruvaziyer firmalar, medya ve basın kuruluşları katılacak.





Eklenme tarihi: 25.05.2015




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 TRIMORYA Denizcil..
 İSTANBUL Denizcil..
 DEK Shipping
 LİDER Gemi işletm..
 REKA Denizcilik
 CAPELLA Denizcili..
 BAYRAKTAR Denizci..
 KALYONCU RoRo Shi..
 KAŞ Diving
 LÜFER Turizm orga..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim