Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
UN RO-RO ve Türk Hava Yolları'ndan dev işbirliği
U.N. Ro-Ro İşletmeleri A.Ş; Ro-Ro gemileri ile taşıdığı tırların şoförlerine daha kolay ulaşım sağlanması adına Türk Hava Yolları ile bir anlaşma yaptı. Anlaşma kapsamında ilk yılda 45.000 tır şoförü limanlara Türk Hava Yolları konforu ile uçacak.

Türkiye-Avrupa arasındaki Ro-Ro hatlarında sunulan intermodal taşımacılığın lider firması U.N. Ro-Ro İşletmeleri A.Ş; Ro-Ro gemileri ile taşıdığı tırların şoförlerine daha kolay ulaşım sağlanması adına Türk Hava Yolları ile bir anlaşma yaptı. Anlaşma kapsamında ilk yılda 45.000 tır şoförü limanlara Türk Hava Yolları konforu ile uçacak. U.N. Ro-Ro müşterilerine, Türk Hava Yolları’nın uluslararası standartlarda ve kalitedeki seferleri ile seyahat edebilme fırsatı sunacak.



Karayolu taşımalarına alternatif olan Ro-Ro hatlarının pazar lideri U.N. Ro-Ro’nun Türkiye’nin lider havayolu şirketi Türk Hava Yolları ile yaptığı işbirliği sonucunda, uçuşlarda operasyonel esneklik sağlanacak, uçuş saatleri şoförlere daha uzun süre dinlenebilme imkanı verecek. Anlaşma kapsamında U.N. Ro-Ro ve Türk Hava Yolları arasında 2015 yılında Marsilya uçuşlarında başlayan mevcut işbirliği, 2018 yılına kadar uzatıldı. Bu hatta 3 yıl için toplam 50.000 yolcu hedefleniyor. İşbirliğinin kapsamı genişletilerek, Trieste’ye giden İtalya Ro-Ro hatlarına servis vermek için Venedik ve Ljubljana uçuşları da 3 yıl süreli olarak toplam 100.000 yolcuyu taşıyacak şekilde planlandı. U.N. Ro-Ro’nun toplam 150.000 müşterisi Türk Hava Yolları’nın uluslararası standartlarda ve kalitedeki seferleri ile uçacak.

U.N. Ro-Ro CEO’su Sedat Gümüşoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Taşıdığımız tırların sürücülerinin konforlu ulaşımı adına Türk Hava Yolları ile gerçekleştirdiğimiz anlaşmadan dolayı çok mutluyuz. Özellikle Fransa’ya sefer sayısının çok fazla olması, operasyonel esneklikler ve Marsilya’ya uçuşlarının bulunması Türk Hava Yolları’nın ilk aşamada tarafımızca tercih edilmesinde önemli oldu. Artan yolcu sayılarımız ile müşterilerimizin Venedik havalimanı taleplerini dikkate aldık. Mersin-Trieste Ro-Ro hattımızın Anadolu’daki müşterilerine ise bağlantılı seferler ile Adana, Kayseri ve Gaziantep uçuşlarını da Türk Hava Yolları ile gerçekleştiriyor olacağız” diye konuştu.

Türk Hava Yolları Kurumsal Satış ve Pazarlama Müdürü Merve Doğru ise; “Türk Hava Yolları sefer yaptığı 113 ülke, 236 yurtdışı noktayla Dünya’nın en fazla ülkesine aynı zamanda en fazla dış hat noktasına uçan hava yolu şirketi konumuna ulaştı. Türkiye’de sefer yaptığımız 49 noktayla Türkiye’nin de en fazla noktasına uçan hava yolu şirketiyiz. Gerçekleştirdiği istikrarlı büyüme ve güçlü uçuş ağı dışında son 5 yıldır üst üste “Avrupa’nın en iyi hava yolu şirketi” seçilen Türk Hava Yolları sektöründeki lider konumunu güçlendirmeye devam ediyor. U.N. Ro-Ro’nun sektördeki rolü ve kurumsal niteliği bu anlaşmanın gerçekleşmesinde en önemli faktör oldu. Bu işbirliği aynı zamanda Türk Hava Yolları’nın kurumsal müşterilerinin talepleri doğrultusunda gerçekleştirdiği dinamik operasyon gücünü de sergilemiş oldu” dedi.

U.N. Ro-Ro’nun sunduğu avantajlı fiyatlar, yeni liman bağlantıları, artan gemi ve tren kapasiteleri ile servis kalitesindeki iyileştirmeler neticesinde uluslararası karayolu nakliye ve lojistik firmalarına maliyet ve süre avantajları sağlıyor.



Kaynak: Deniz Haber Ajansı
Eklenme tarihi: 07.04.2016




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 BEKO Ticaret A.Ş.
 ZİRVE Denizcilik
 PRUVA Denizcilik ..
 YALOVA Sualtı Su ..
 HAKER Turizm Otel..
 KALAMIŞ Denizcili..
 ALCOR Shipping
 REYSAŞ Denizcilik
 AKINTÜRK Ltd. Şti..
 EMİR Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim