Rus kaptan kamarasında ölü bulundu
Samsun'da, limandan 1 mil açıktaki Rus Bandıralı geminin kaptanı, kamarasındaki banyoda ölü olarak bulundu.
Rusya'nın Rostov Limanı'ndan 3 bin ton ayçiçeği küspesini Samsun Limanı'na getiren Rus Bandıralı Reo Nila adlı yük gemisi Samsun Limanı'ndan yaklaşık bir mil açıkta yük boşlatmak için sıra beklemeye başladı.
İçinde 14 mürettebatı bulunan geminin acentesi polisler ile birlikte gemiye kontrole gitmek için haber verince, gemi personeli durumu kaptana bildirmek istedi.
Bu sırada gemide kaptan bulunamayınca odası kontrol edildiğinde geminin kaptanı Rus uyruklu Vyacheslav Kuprın (62) odasındaki banyoda ölü olarak bulundu.
Olay, Deniz Polisi'ne haber verildi. Kaptanın cenazesi gemiden alınarak otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Rus kaptanın kesin ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz
Kurumsal Üyelerimiz
TEMEL REİS Shippi..
TUR YAT SAN
ÜÇEL Denizcilik A..
PUTA Denizcilik
COBRA Yachting-Bo..
KARAS Denizcilik
YALİ Denizcilik
CANAS Petrol ve G..
DERİN Dalgıçlık
LCM ROTA
...