Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
RTEÜ Denizcilik kariyer günlerinde 2 firmayı ağırladı
RTEÜ (Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi) Denizcilik Fakültesi’nde düzenlenen Kariyer günlerinin son konukları Transal Denizcilik ve Çebi Denizcilik firmalarıydı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nde geleneksel olarak düzenlenen 6.Kariyer Günleri çerçevesinde denizcilik şirketleri ağırlanmaya devam ediliyor. İlk gününden itibaren büyük ilgi gören Kariyer Günleri gerek şirketleri tanıma, gerek sektörü tanıma ve değerlendirme gerekse şirket personelleri ile görüşme konularında olsun öğrenciler için büyük öneme sahip.Bu sene 6.sı düzenlenen Kariyer Günleri 9 Aralık 2016 Cuma günü yapılan 2. oturum ile devam etti.

İLK KONUK TRANSAL DENİZCİLİK:

9 Aralık tarihinde gerçekleşen Kariyer günlerinin ilk oturumunda Transal Denizcilik ağırlandı. Katılımcılar Öğrencilerin büyük ilgisinden memnun olduklarını ve kariyer günlerine davet edildikleri için teşekkürlerini dile getirdiler.



Transal Denizcilik yeni Personel Müdürü Burak Dinç öğrencilerin yöneltmiş oldukları sorular karşısında şirket stajyer politikalarını, stajyer ve zabit alım aşamalarını, zabite ve stajyerlere verilen eğitimlerinden bahseden katılımcılar; performansı iyi olan denizcilik örf ve âdetine uygun stajyerlerle ilerde gemilerinde zabit ve kaptan olarak çalışabileceklerini söyleyerek bu konuda ki hedeflerini anlattı. Ayrıca şirketin 9 adet oil/chemical tanker ve 2 adet de LPG gemisinin bulunduğunu ve ileriye dönük olarak 1 adet oil/chemical ve 1 adet de LPG gemisi almayı planladıklarını dile getirdi.

Transal Denizciliğin Personel Müdürü Burak Dinç okulun olanaklarının ve okuldaki akademisyen kadrosunun çok iyi olduğunu belirtirken okuldan alacağı stajyerlerin de iyi olacağını dile getirdi.Okulun plaket takdiminin ardından fotoğraf çekimi yapılarak oturum sonlandı.



İKİNCİ KONUK ÇEBİ DENİZCİLİK:

9 Aralık tarihinde gerçekleşen ikinci oturumun konuğu ise Çebi Denizcilik firmasıydı.

Çebi Denizcilik’i temsilen Personel Müdürü Murat Akgöz oturuma katıldı.2006 yılından bu yana Kaptan Group bünyesinde yer alan Çebi Denizcilik sahibi olduğu 3 dökme yük gemisi, yine Kaptan Group’a ait Tayfun ve Çebi Gemi İşletmeciliği şirketlerine ait birer dökmeci gemi de olmak üzere toplam 5 gemiyi dünya denizlerinde işlettiklerini belirten Akgöz; gemi işletmesini dünya standartlarında yaptıkları hususuna yer verdi.Çebi Denizciğin Kaptan Group a bağlı olduğunu sadece denizcilik sektöründe değil demir-çelik,lojistik,tersane,enerji ve geri dönüşüm gibi alanlarda faaliyet gösterdiklerini belirtti.Şirket bünyesindeki gemilerden söz eden Akgöz; tüm gemilerinin standartların üstünde kaliteye sahip olduğunu ve Avrupa limanlarında denetlerde hiçbir uygunsuzluk almadıklarını belirtti.



İlk kez okula geldiklerini ve kendilerini misafir ettikleri için çok memnun olduklarını, yeni kurulmuş bir okulun bu kadar kısa sürede şirketler tarafından tanınmasının okulun kalitesini gösterdiğini belirtti. Plaket takdim edilmesinin ve fotoğraf çekiminin ardından oturum sona erdi.




**************************

KONU İLE İLGİLİ ÖNCEKİ HABERLERİMİZ;
- RTEÜ Denizcilik Fakültesi ATLANTİS Denizciliği ağırladı
- RTEÜ Denizcilik Fakültesi, YASA Denizciliği ağırladı
- R.T.E.Ü. Denizcilik kariyer günlerinde 3 firmayı ağırladı
- RTEÜ Denizcilik Fakültesi, Er Grup Denizciliği ağırladı
- R.T.E.Ü. Denizcilik Fakültesi, Bilka Denizciliği ağırladı






Kaynak: www.gemipersoneli.com
Eklenme tarihi: 12.12.2016




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 MOST Denizcilik
 LALE Denizcilik
 RİZE İPEKYOLU Den..
 CAMUZLAR Sea Prod..
 FERAH TUR. Sey. İ..
 ÖZKIRAÇ Ltd.
 ORTA DOĞU TEKNİK ..
 AYANOĞLU Denizcil..
 CANBAZ Denizcilik
 ÖZDADAYLILAR deni..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim