Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Uyuşturucu dolu konteyner taşıyan gemiye operasyon!
İstanbul Narkotik Polisi, uyuşturucu konteyneri bulunan bir gemiye operasyon düzenledi. Filmleri aratmayan operasyonda Ege Denizi'nde durdurulan gemi Ambarlı Limanı'na getirildi. Aramalarda son yıllarda ele geçirilen en yüksek miktardaki kokain ele geçirildi.



İstanbul Emniyeti’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 3 ay önce yurt dışından Türkiye’ye uyuşturucu geririleceği bilgisine ulaştı. Bunun üzerine araştırma başlatıldı.Uluslararası zehir tacirlerinin yüklü miktarda kokaini Brezilya’da bir konteynere zulalayacakları tespit edildi. Türkiye’ye doğru yola çıkan konteynerin seri numarası ile ilgili bilgiler tespit edildi.



EGE SULARINDA DURDURULDU

Narkotik Polisi, gemideki yükün limana yanaşmadan farklı teknelere aktarılabileceği riskini değerlendirdi. Sahil Güvenlik birimleri ile iletişime geçilerek plan yapıldı. Konteyner yüklü Gemi, Sahil Güvenlik birimlerince Ege Denizi’nde, Yunan sularından Türk Karasuları’na geçince durduruldu. Narkotik Polisleri, konteyner yüklü gemiye çıktı. Gemi daha sonra Çanakkale Boğazı’ndan geçirilerek Ambarlı Limanı’na demirletildi.

212 KİLO KOKAİN

Gemi limana yanaşınca, kıyıda bekleyen Narkotik Polisleri de harekete geçti. Ekipler gemiye girerek arama başlattı. Uyuşturucu bulma eğitimli dedektör köpeklerle aramalar yapıldı. Köpeklerler daha önceden belirlenen konteynerde tepki verdi. Şeker ve jelatin yüklü görünen konteynırda X-Ray incelemesi de yapıldı. Uyuşturucu olduğu kesinleşen konteyner açıldı. İçeride yasal yükün dışında 8 valiz tespit edildi. O valizlerde ise 212 kilo kokain ele geçirildi.

Ele geçirilen uyuşturucunun saf olduğu ve daha fazla miktar üretmekte kullanılabileceği öğrenildi. İstanbul Polisi’nin son zamanlarda ele geçirdiği en yüksek miktardaki kokainle ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.




Kaynak: Sözcü
Eklenme tarihi: 13.06.2017




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 SAN-MAR Denizcili..
 KALE Grubu
 ARSLAN Shipping
 GÖKALP Denizcilik
 KUTUP Denizcilik
 TEMEL Kum Çakıl v..
 DEDEMAN Holding A..
 DENLİ Denizcilik
 DENTAŞ Denizcilik
 UZMAR
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim