Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
Deniz Ticaret Odası seçimini Tamer Kıran kazandı
İMEAK Deniz Ticaret Odası Merkez Yönetimi seçimleri, Pazar günü Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Metin Kalkavan ve Tamer Kıran'ın yarıştığı seçimlerde, ipi göğüsleyen Tamer Kıran oldu.



4 binden fazla adayın katıldığı seçimde, Tamer Kıran oyların yüzde 56'sıyla başkan olurken, Metin Kalkavan oyların yüzde 44'ünü aldı. 48 meslek komitesinden mavi liste ile yarışan Tamer Kıran 30, beyaz liste ile yarışan Metin Kalkavan ise 16 meslek komitesi kazandı. 2 meslek komitesinden çıkan tek listeden ise 5 kişi seçildi.

Mavi listeden 75, beyaz listeden ise 39 üye, İMEAK DTO Meclisi'ne seçildi. Metin Kalkavan, bin 818 oy alırken, Tamer Kıran ise 2 bin 300 oy alarak, İMEAK Deniz Ticaret Odası'nın yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Yaklaşık 8 ay önce başkan adaylığını açıklayan Tamer Kıran; Salih Zeki Çakır, Recep Düzgit, Şadan Kaptanoğlu'nun desteğini alarak Hepimizin Odası Hareketi adı altında seçim çalışmalarına başlamıştı. 2004 yılından itibaren İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Asil Üyesi olarak görevini sürdüren Kıran, dün Deniz Ticaret Odası'nın yeni başkanı seçildi. Oy sonuçlarının açıklanmasından sonra, 'Hepimizin Odası Hareketi' destekçileri büyük bir sevinç yaşadı.

Seçim sonrasında konuşan İMEAK Deniz Ticaret Odası yeni Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran; 'Seçim sürecinde destek olanlara, özellikle aileme çok teşekkür ediyorum.' dedi.

Sonuçlardan sonra ilk açıklamasını yapan İMEAK DTO yeni Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, Metin Kalkavan ile çok uzun süre çalıştığını ve ondan çok fazla şey öğrendiğini ifade ederek; 'Umarım benden bekleneni yapabilirim. 8 aylık bir seçim maratonunu bitirdiğimiz için üzerimde bir rahatlık var. Bir yönetimin başına geçtiğim için omuzlarımda yük var. İyi bir yönetim kurulu oluşturacağız. Bundan sonra, mavi ve beyaz renkleri kaldırıyoruz. Bundan sonra tek renk var, denizcilik rengi diyelim ona. İnanıyorum ki Metin Bey benim en büyük yardımcım olacaktır.' şeklinde konuştu.

İMEAK Deniz Ticaret Odası'nın yeni Yönetim Kurulu, 13 Nisan'da düzenlenecek toplantıyla Deniz Ticaret Odası'nda belirlenecek.

Oy sonuçları ise şöyle:






Kaynak: Deniz Haber Ajansı
Eklenme tarihi: 10.04.2018




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ALCOR Shipping
 BOCA Denizcilik v..
 ERLER denizcilik ..
 GEDİZ Denizcilik
 ORTAKLAR Gemi Ace..
 KADIOĞLU Denizcil..
 CM Denizcilik San..
 DENİZ FENERİ Ulus..
 TRANS KIBRIS
 MEGA-MAR Denizcil..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim