Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
GESTAŞ yaza hızlı girdi
Bir hafta içerisinde Ayvacık(Küçükkuyu)Midilli seferi açılış, Gelibolu yeni Feribot Terminali temel atma törenini gerçekleştiren GESTAŞ, yeni inşa edilen M/F Gelibolu gemisini de iskelesine yanaştırdı. GESTAŞ filosu ilk kez 20 feribotla hizmet verecek.



Bir hafta içerisinde Ayvacık(Küçükkuyu)Midilli seferi açılış, Gelibolu yeni Feribot Terminali temel atma törenini gerçekleştiren GESTAŞ, yeni inşa edilen M/F Gelibolu gemisini de iskelesine yanaştırdı. GESTAŞ filosu ilk kez 20 feribotla hizmet verecek.

GESTAŞ filosunda hizmet verecek M/F Gelibolu gemisi, Çanakkale’ye geldi. 15 ayda, 150 kişilik bir ekibin çalışmasıyla Aksoy Tersanesi’nde inşa edilen Gelibolu isimli arabalı feribot, seferlerine başlıyor. Geçtiğimiz ay içerisinde düzenlenen törenle suya indirilen feribot, son işlemlerinin de tamamlanmasıyla GESTAŞ filosuna dahil oldu. Gelibolu Tersanesi’nden ayrılarak Çanakkale İskelesi’ne gelen gemi, buradan da yaz döneminde hizmet vereceği Kabatepe’ye hareket etti.

‘GESTAŞ’a ve Çanakkale’ye hayırlı olsun’

Çanakkale Valisi, aynı zamanda GESTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı olan Orhan Tavlı, Ayvacık Kaymakamı Cevat Çelik ile birlikte Çanakkale İskelesi’ne gelerek filoya katılan yeni gemiyi inceledi, yeni arabalı feribotun GESTAŞ’a ve Çanakkalelilere hayırlı olmasını diledi.

Kabatepe-Gökçeada hattında çalışacak

GESTAŞ filosunda hizmet verecek, KabatepeGökçeada hattında çalışacak M/F Gelibolu gemisi, 110 araç, 576 yolcu kapasitesine sahip. 14 knot hızla seyir edebilen arabalı feribot, 4 pervaneye sahip olma özelliğiyle öne çıkıyor. Son teknolojiyle donatılan geminin dörtlü pervane sistemi emniyetli ve hızlı seyir ve manevra imkanı tanımakta. Araç güvertede yer alan asma kat sayesinde daha fazla araç taşıyan feribot, 88 metre boy, 16.80 metre en ölçüleriyle de geniş bir araç güverteye sahip.

Bir hafta içerisinde iki önemli yatırımın açılışı gerçekleşti

Ayvacık(Küçükkuyu)Midilli seferlerini başlatarak Çanakkale turizmi açısından önemli bir projeyi gerçekleştiren GESTAŞ, bir hafta sonra da 40 milyon TL’lik dev bir yatırım olan Gelibolu yeni Feribot Terminali’nin temel atma törenini yaptı.

İlk kez 20 feribotla hizmet verecek.




Kaynak: HaberTürk
Eklenme tarihi: 07.06.2018




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 AKMAR Denizcilik
 BEYAZ Deniz Taşım..
 DOLPHİN Scuba Tea..
 CAMUZLAR Sea Prod..
 KILIÇ Deniz Ürünl..
 MARMARA Denizcili..
 İMDAT Gemicilik S..
 KOÇANLAR Deniz Ta..
 SARP Yat İmalat S..
 DENİZSAN
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim