Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
16 Nisan 2024
Haber
Anket
Denizci Öğrenciler Derneği Deniz Ticaret Odası Meclisi'nde
02.08.2018 Perşembe günü yeni yönetim kurulu ile 5.si gerçekleştiren Deniz Ticaret Odası Meclis Toplantısına Denizci Öğrenciler Derneği (DÖDER) de katıldı.

DÖDER 20 yıldır süre gelen dernek tarihi boyunca ilk kez Deniz Ticaret Odası Meclisi'nde sesini duyurma fırsatı buldu. DÖDER Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Var denizcilik sektörünün geleceğini oluşturacak günümüz denizci öğrencilerinin temsilcisi olarak konuşmasını gerçekleştirdi.



Konuşmasında sektörün geleceği olan öğrencilerin öneri, istek ve sorunlarını sektör temsilcilerine aktardı. Sektör içerisinde yer almak adına kendini geliştiren denizci gençlerin donanımlarının artırılması ve sektör değerlerine daha fazla katkıda bulunabilmeleri amacıyla DÖDER yönetim kurulu başkanı şu sözleriyle sektör temsilcilerine iş birliği teklif etti ;

''Bizler Türkiye’deki bütün denizci öğrencilere ve denizcilik sektörüne hizmet etmek için çaba gösteren bir derneğiz. Sektör için kalifiye eleman olarak yetişecek bu öğrencilerin tüm arzu öneri ve sorunlarında desteklerimizi esirgemeden onlarla çalışmaktayız. Bu bağlamda üyelerimizin gözünde seslerine cevap olabildikçe daha da değerliyiz. Denizcilik sektörü için kendi gelişimleri adına çaba gösteren bu azimli gençlerin yanında olurken siz değerli camiamızın desteklerinizle bizim yanımızda olmanızı talep etmekteyiz. Sizler desteklerinizle bizi büyüttükçe bizde destek ve çabalarımızla daha donanımlı bireyler için emek vererek camiamızın temel taşlarını yeni,genç ve azimli öğrencilerle daha da büyüyerek ilerlemek adına destekleyeceğiz.

Sayın başkanım ve değerli büyüklerimiz bize bu platformda bu sunumu yapma imkanı vererek sizlere en objektif şekilde ulaşmamızı sağladığınız gibi tüm platformlarda bu ve benzeri bütün destek ve çabalarınızla bize avantajlar ve yardımlar sunmaya devam edin. Bizleri kullanın,değerlendirin ve kazan-kazan motifiyle bizleri desteklerken camiamız içinde yer alacak geleceğin çalışanları ve şimdinin öğrencilerini kendi perspektifinizden camiamıza hazırlama fırsatı bulun. ''

DÖDER Yönetim Kurulu Başkanı sözlerini derneğin 20. yıl hedefleri ile sürdürürken, geçtiğimiz yıl 19.su düzenlenen Denizkızı Kongresi tanıtım filmi ile sonlandırdı.








Eklenme tarihi: 04.08.2018




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 MİRA Denizcilik
 DEKAMAR
 AKIN AKSU Yat
 ARZU Denizcilik v..
 AKUADEM Ltd Sti
 OZKAN DENİZCİLİK
 ZİRVE Denizcilik
 HORİZON LTD.
 İMTRANS Denizcili..
 CSM Denizcilik ve..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim