Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
20 Nisan 2024
Haber
Anket
Gemiler için yerli ve milli sistemi üretiyor
23 yıldır gemi sektöründe hizmet veren "Hakan Elektrik" firması, gemiler için ürettiği yerli ve milli sistemle takdir topladı.

Hakan Elektrik ve Otamasyon Sistemleri firmasının sahibi Ahmet Zurnacı, "Gemide elektrik sistemine dair her şeyi yapabiliyoruz. Jenaratörden tutunda en ufak detaya kadar biz üretebiliyoruz. Ve dünya çapında 2 yıl garanti veriyoruz." dedi.



Firma sahibi Ahmet Zurnacı, "Yerli ve milli olmak nerede gerekliyse biz orada olacağız. Monitöring System çok önemli ve tüm gemilerde olması zorunlu. Bunu yerli ve milli olarak üreten ilk ve tek firma biziz. Dışarından büyük maliyetlere aldığımız bu sistemi neredeyse yarı fiyatına üretiyoruz." ifadelerini kullandı.



PROJE TESLİMİNİ SORUNSUZ YAPTI

Hakan Elektrik, 1996 yılında Kocaeli'da faaliyetlerine başladı. Hakan Elektrik ve Otamasyon ilk olarak yüksek donanıma haiz konteyner gemileri ve tankerlerin donatımlarını yaptı. İlerleyen zamanlarda maden fabrikaları ve birçok endüstri tesisinin donatımını ve projelerini bitirdi.

Aynı süreçte İstanbul Tuzla bölgesinde Mega Yat donatımlarına başladı. 16 yıllık süreçte, Türkiye de inşa edilen 50 m ve üzeri Mega Yatların çok büyük bir kısmının donatımlarını projeleri ile yaparak teslim etti. Bu zaman diliminde Hakan Elektrik ve otomasyon tanker, tug boat, yolcu gemileri, feribotlar üzeride de çalışmalar yaparak projeleri ile beraber yapıp teslim etti.

YERLİ YAZILIMA SAHİP SİSTEM

Hakan Elektirik tamamen öz kaynaklarını kullanarak AR-GE çalışmalarına yöneldi. 2002 yılında başladığı AR-GE çalışmalarını, 2014 yılında tip onay sertifikalarını aldı. Bu şekilde, tamamen yerli yazılıma sahip sistemler üreterek, dışa bağımlı olduğumuz bu sistemleri Türk gemi inşaat sektöründe kazandırdı. Bu dönemde 300 üzeri teknik elemanı kadrolarında yetiştirerek, teknik ara eleman kazandırdı.

DEV EKİP İLE HİZMET

Hakan Elektrik hali hazırda yolcu gemileri ve süper yat projeleri olmak üzere 70 kişiden fazla kadrosuyla sektörüne hizmet vermeye devam ediyor.




Kaynak: Haberler.com
Eklenme tarihi: 18.04.2019




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 FIRST GROUP Inter..
 ATAK Holding
 KAPTAN Denizcilik
 İSTKUM Denizcilik
 FERAH TUR. Sey. İ..
 ORSA SU ÜRÜNLERİ
 BAHRİ Tic. Ltd.
 BİSTEK Gemi Elekt..
 FURKAN Denizcilik
 STFA Deniz İnşaat
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim