Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Kocaeli'de Marmara Boat Show başlıyor
Kocaeli, tarihinin ilk denizcilik fuarına ev sahipliği yapacak. İnterteks Fuar Alanı’nda çarşamba günü başlayacak ve 4 gün sürecek fuar için geri sayım başladı.

Marmara Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı ‘Marmara Boat Show’, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi’nin katkılarıyla çarşamba günü kapılarını açacak. Son yıllarda bir fuar kenti olma iddiası taşıyan Kocaeli, kent tarihinin önemli fuarlarından birine kapılarını açacak. Yalnızca Marmara bölgesi ya da Türkiye değil, denizcilik alanında dünyanın en önemli firmalarını bir araya getirecek olan Marmara Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı ‘Marmara Boat Show’, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi’nin katkılarıyla çarşamba günü kapılarını açacak. Fuar, 22-26 Ocak 2020 tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde yapılacak.



TÜRKİYE ÇAPINDA

Bir liman, deniz, turizm ve fuarcılık kenti olan Kocaeli’nin bu yöndeki vizyon ve misyonunu geliştirme amacı taşıyan denizciliğe yeni bir pencere açma hedefi taşıyan Marmara Boat Show, Kocaeli’nin deniz alanında markalaşmasına katkı sağlamak istiyor. Kocaeli’nin denizle daha çok iç içe olup yeni nesillere denizin öneminin kavratılması hedefinin de öncelik tutulduğu fuarın Türkiye çapında büyük yankı uyandırması bekleniyor.

YENİ SEZON GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

Ücretsiz olarak düzenlenecek olan Marmara Boat Show’da hedef 40 bin ziyaretçi. 5 gün boyunca açık olan fuarda, birçok yerel ve uluslararası markanın gelecek yılki yeni sezon ürünlerini ilk defa görücüye çıkaracak. Fuarda, tekne sahibi olmak isteyenler ya da teknelerini değiştirmek isteyen alıcılar, hayallerindeki tekneleri görecek. Öte yandan içten ve dıştan takmalı deniz motorlarının 2020 modelleri de ilk kez bu fuarda sergilenecek.

BİRÇOK FİRMA KATILACAK

Tekne aksesuarları ve tekne yapım malzemeleri, sürat ve gezi tekneleri, motor yat ve güç ekipmanları, motorlu tekne, yelkenli tekne, marinalar ve donanımları, tekne tekstil ve aksesuarları, motor ve ekipmanları, su sporları donanımları, şişme bot ve kanolar, deniz giyim ve aksesuarları, deniz kurtarma ve acil durum malzemeleri, alternatif sporlar, deniz turizmi ve charter firmaları, havalandırma, ısıtma, soğutma sistemleri, güvenlik ve alarm sistemleri, elektronik cihaz ve donanımların sergileneceği fuar, ilgili dernek ve kuruluşlar gibi tüm endüstriye hakim olan geniş bir katılımcı firma profilini ağırlayacak.

MACERA VE DOĞA TUTKUNLARI BULUŞACAK

Eş zamanlı olarak Marmara Camp/Caravan Show’a ev sahipliği yapacak olan organizasyon Marmara’daki macera ve doğa tutkunları için cazibe noktası olacak. 50 bin metrekarelik kapalı alanda düzenlenecek olan fuarı, öncelikle çevre illerden ve bölgeden, bununla birlikte ülke genelinden ve özellikle yurt dışından deniz ve denizcilik ile ilgili herkesin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuarda her bütçeye uygun deniz ekipmanları bulunurken geniş bir katılım hedefleniyor. Deniz, doğa ve sporseverlerin tüm ihtiyaçlarına karşılık verecek organizasyona, tüm ziyaretçiler ücretsiz olarak katılabilecek.




Kaynak: Çağdaşkocaeli (Ayşe Aydın)
Eklenme tarihi: 21.01.2020




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 KOÇ Topluluğu
 MERİDYEN Denizcil..
 MUSTAFA OKAN OĞUL..
 KILIÇ Deniz Ürünl..
 EGETAN Denizcilik
 AKMAR Denizcilik
 AKUADEM Ltd Sti
 ÇİFÇİLER Denizcil..
 M&M
 UZAKLAR Denizcili..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim