Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
Gemiyle 73 bin dolarlık, 132 günlük dünya gezisi 3 saatte tükendi
Regent Seven Seas Cruises CEO'su Jason Montague: Bu olağanüstü talep, tüm beklentileri aştı. Şüphesiz şimdiye kadarki en güçlü dünya gemi yolculuğu lansmanı oldu.

Ücretleri kişi başı 73.000 doların biraz üzerinde başlayan gemi seyahati, geçen hafta üç saatten daha kısa bir sürede tamamen tükendi. Bu hareket COVID-19 pandemisi ile gemi seferleri durdurduktan sonra yolcuların açık denizlere geri dönmek için ne kadar istekli olduklarını kanıtlıyor.



Gemi seferini planlayan Miami merkezli Norveçli Regent Seven Seas Cruises CEO'su Jason Montague, "Bu olağanüstü talep, tüm beklentileri aştı. Şüphesiz şimdiye kadarki en güçlü dünya gemi yolculuğu lansmanı oldu " dedi.



Miami merkezli kruvaziyer şirketi, 14 Temmuz Çarşamba gününden itibaren 34.500 deniz mili yol kat edecek ve 31 ülkede 66 limanda duracak 132 gecelik seyir için rezervasyonları kabul edeceğini duyurdu.
Regent Seven Seas Cruises'ın 2024 World Cruise seferi için satış, 14 Temmuz'da saat 11:00 ET'de, sabah 8:30'da kullanıma sunulduktan sonra üç saatte tükendi .



Regent'in 2024 Dünya Yolculuğuna binen yolcular, Atlantik, Hint ve Pasifik Okyanusları ile Panama ve Süveyş Kanallarının yanı sıra çeşitli denizler, boğazlar, körfezler, koylar ve kanallar da dahil olmak üzere coğrafi harikaların manzarasına sahip olacaklar. 

Regent Seven Seas Cruises, Norveç Cruise Line Holdings'in bir yan kuruluşudur. Diğer birçok büyük ticari yolcu gemisi gibi, Regent ve Norveç de koronavirüs pandemisi sırasında birkaç seferini askıya aldı.

Regent Seven Seas Cruises CEO'su, yaptığı açıklamada, World Cruise’ın 34.500 deniz milinden fazla seyir yaparak dünyayı dolaşarak yolcuları 132 gün, yaklaşık beş ay boyunca gemide ağırlayacağını bildirdi. Geminin, Orta Amerika, Hawaii, Güney Pasifik, Güneydoğu Asya, Orta Doğu ve Akdeniz dahil olmak üzere 31 ülke ve dört kıtada 66 uğrak limanında duracağı belirtildi.

Regent'in 2024 Dünya Gezisi'ne 442 ücretsiz kıyı gezisi, Yeni Zelanda, Hindistan ve İspanya'da kültürel açıdan uygun üç "özel kıyı deneyimi", Tac Mahal veya Büyük Giza Piramitleri gibi dünyaca ünlü simge yapılarda duran 18 isteğe bağlı kara programı dahildir. Çağrı limanlarında 12 gece konaklama.



Denizdeyken gezginler, 8 güverte, 709 fitlik gemide 445 mürettebat üyesi ve 700 misafir taşıyabilen Seven Seas Mariner'de lüks olanaklar, yemek ve eğlence seçenekleri bekleyebilirler.

Regent Seven Seas Cruises, 2024'te yapmayı planladığı bir dünya yolculuğuna hazırlandı. Şirket, 14 Temmuz 2021'de rezervasyonları kabul etmeye başladı

Biletleri tüketenlerin sadece Regent Seven Seas Cruises’ın eski yolcuları değil, deniz yolculuğuna yeni başlayanların da olduğu belirten Montague, "Dikkat çekici bir şekilde, ilginin sadece geçmişteki misafirlerimizden gelmediğini gördük. Regent ile ilk kez seyahat edenlerin sayısında güçlü bir artış gördük. Bunların çoğu süitlerimizin üst sınıflarından rezervasyon yaptırmak istiyordu" dedi.

Gemide bir ana süit için kruvaziyer fiyatları konuk başına 199,999 dolara yükseldi. Tüm biletlere ücretsiz birinci sınıf uçak yolculuğu, yolculuk öncesi gala etkinliği ve Miami'de otel, özel kıyı deneyimleri, kapıdan kapıya bagaj hizmeti, tüm vizeler, gemide çamaşırhane ve daha fazlası dahil bulunuyor.



World Cruise'daki yolcular, Regents Seven Seas Cruise'un geziye dahil ettiği 61 farklı ükede UNESCO Dünya Mirası alanına erişim ile 442 ücretsiz kıyı gezisine katılabilecekler. Yolcular gemiden ayrıca Panama ve Süveyş kanallarının geçişlerini gemiden izleme imkanı bulacaklar. UNESCO durakları arasında Hindistan'daki Goa Kiliseleri ve Manastırları, Malezya'daki Lenggong Vadisi'nin Arkeolojik Mirası, Avustralya'nın Gondwana Yağmur Ormanları ve Yeni Zelanda'daki Tongariro Ulusal Parkı bulunmaktadır.

Regents Seven Seas Cruise, World Cruise gezisini üçüncü yıl olarak planladıklarını belirterek Eylül ayında yapılacak 2023 World Cruise için yerlerin birkaç saat içinde tükendiğini bildirdi.

The Wall Street Journal'a göre, Norveç Cruise Line, 2020 mali yılında zorunlu gemi seyahati askıya almalarından yaklaşık 4 milyar dolar kaybetti . Regent'in 2024 Dünya Yolculuğuna yaklaşık 900 gün kala, COVID-19'un veya sonraki varyantlarının tamamen ortadan kaldırılıp kaldırılmayacağı hemen belli değil.




Kaynak: türkiyeturizm
Eklenme tarihi: 23.07.2021




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 AKUA GROUP Su Ürü..
 ATASOY Uluslarara..
 CLUP CHERRY
 KAPTANOĞLU Denizc..
 MIRAY Internation..
 ALEYNA denizcilik
 DENLİ Denizcilik
 FERAH TUR. Sey. İ..
 DOKA MARİN Gemici..
 BATUM Denizcilik ..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim