Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
17 Nisan 2024
Haber
Anket
KOSBAŞ’ta tersane açılışı
Kocaeli Serbest Bölgesi’nde (KOSBAŞ) faaliyetine başlayan Norse Tersanecilik, resmi açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi.

Türk- Norveç ortaklığında kurulan kısa sürede gemi inşa sektöründe tanınır hale gelen Norse Group, 35 dönümlük alanda faaliyetine başladı. Norse Tersanecilik’in resmi açılışı ve 74 metre fabrika balıkçı gemisi ile 24 metre balık çiftliği yemleme dubası projelerinin sac kesme töreni geniş bir katılımla gerçekleştirildi.



Açılışa; Kocaeli Sanayi Odası Başkanı (KSO) ve KOSBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Norse Tersanecilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanları Mustafa Süngü ile Jon Thorvald Havardsen, Gemi Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği Başkanı Cem Seven, Kocaeli Liman Başkanı Erol Ekmekçi, Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın ile sektörün temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

2022 FAALİYETLERİNİ ANLATTI

Norse Tersanecilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Süngü, 2021 yılında WestconGroup ile birlikte dünyanın ilk sıvı hidrojenli feribotunun hem detay dizaynı hem de üretimini gerçekleştirdiklerini hatırlattı, “2022 yılında ise tersanemizde 2 adet 74 metre fabrika balıkçı gemisi, 2 adet 24 metre otomatik balık çiftliği dubası inşa etmeye hazırlanıyoruz” dedi.

İş ortağı Jon Thorvald Havardsen, Westcon Group temsilcisi Egıl Hamarsland ile Gemi Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği Başkanı Cem Seven’in ardından konuşan KSO Başkanı ve KOSBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu da, bu yatırım nedeniyle Norse Tersanecilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. yöneticilerini tebrik etti.

Açılış töreni, misafirlere teşekkür plaketi verilmesi, ilk sac plakasının siluetinin imzalanması ve açılış kurdelesinin kesilmesiyle son buldu. Norse Tersanecilik ile birlikte KOSBAŞ’ta faaliyet gösteren tersane sayısı 8’e yükselmiş oldu. 100 kişilik istihdamla faaliyete başlayan Norse Tersanecilik’in yeni projelerle birlikte bu sayıyı artırması bekleniyor.




Kaynak: Özgürkocaeli
Eklenme tarihi: 20.01.2022




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 UMAR Denizcilik S..
 SETA Denizcilik v..
 GARANTİ Denizcili..
 RİZE İPEKYOLU Den..
 HİCRİ ERCİLİ Deni..
 SANCAK Den. Nak. ..
 BALU Yatçılık
 ERDOĞAN Shipping
 DENİZ Destek
 ATASOY Uluslarara..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim