Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
07 Mayıs 2024
Haber
Anket
Limandaki iş kazasında hayatını kaybeden işçi son yolculuğuna uğurlandı
İzmir'in Aliağa ilçesinde meydana gelen bir iş kazasında hayatını kaybeden işçi, ailesi ve yakınlarının gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Olay, Habaş Limanı'nda meydana geldi ve 50 yaşındaki temizlik işçisi Kemal Özdemir'in üzerine düşen metal bobin sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi. İş kazasıyla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

İzmir'in Aliağa ilçesinde, limanlar bölgesinde meydana gelen iş kazasında hayatını kaybeden işçi gözyaşları içerisinde defnedildi.

Olay, geçtiğimiz perşembe günü Nemrut Körfezi'ndeki Habaş Limanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, limanda bulunan bir gemide yükleme yapılırken metal bobin 50 yaşındaki temizlik işçisi Kemal Özdemir'in üzerine düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Özdemir'in hayatını kaybettiği belirlendi. Savcının incelemesinin ardından otopsi işlemleri de tamamlanan Özdemir, Bergama ilçesinde bulunan Kadıköy Mahallesi'nde ailesi ve yakınlarının katılımıyla toprağa verildi.

Aliağa'da Meydana Gelen İş Kazası

Aliağa ilçesi, son günlerde yaşanan bir iş kazası ile sarsıldı. Habaş Limanı'nda gerçekleşen olayda, temizlik işçisi Kemal Özdemir hayatını kaybetti. Olayın meydana geldiği gün, Aliağa ve çevresinde büyük bir üzüntü hakimdi.

Kaza Anı

Perşembe günü Nemrut Körfezi'nde bulunan Habaş Limanı'nda rutin yüklemeler sırasında meydana gelen kaza, tüm liman çalışanlarını derinden etkiledi. Metal bobinin temizlik işçisi Kemal Özdemir'in üzerine düşmesi sonucu yaşanan kaza, hızla büyüyen bir trajediye dönüştü. 112 Acil Sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesine rağmen, Özdemir'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Kemal Özdemir'in Son Yolculuğu

Kemal Özdemir'in vefatının ardından, ailesi ve yakınları Kadıköy Mahallesi'nde bulunan Bergama ilçesinde toplandı. Gözyaşları içinde gerçekleşen cenaze töreninde, Özdemir son yolculuğuna uğurlandı. Yakınları, acılarını paylaşarak bir araya geldi ve Özdemir'i son kez görmek için cenaze törenine katıldılar.

Soruşturma Devam Ediyor

İş kazasıyla ilgili olarak başlatılan soruşturma hala devam ediyor. Yetkililer, kazanın nedenleri ve sorumlularını tespit etmek için titizlikle çalışıyorlar. İş güvenliği önlemlerinin gözden geçirilmesi ve benzer olayların önlenmesi için adımlar atılması bekleniyor.



Kaynak: gazeteyenigun
Eklenme tarihi: 15.01.2024




Share |




YORUMLARINIZ


Taziye
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sevenleri ne sabır versin

Yazan: Rüştü Yavuz - 16.01.2024 12:55:16




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 APM Denizcilik Na..
 EKŞİOĞLU Denizcil..
 SOYLU Denizcilik ..
 KEREM Denizcilik
 ANTMARİN A.Ş
 GÜRMAR Denizcilik..
 MILLENIUM Yachtin..
 EMRE Denizcilik
 RANMARİNE Denizci..
 PAKSOY KARDEŞLER ..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim