Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
Turizm kültürü değişti gemi turları revaçta
İzmir’de turizmin öncü firmalarından Pagos Turizm’in Acenta Müdürü Gökhan Doğan, İzmirliler’in son yıllarda tatil kültürünün değiştiğinin altını çizerek, “Artık gemi turizmi daha ön planda. Özellikle Ege Adriyatik programı kapsamında Yunanistan, İtalya ve Hırvatistan yoğun ilgi görüyor” dedi. Kültür turizmi için Uzak doğu ve balayı için Maldivlerin bir adım önde olduğunu ifade eden Doğan, “Müşterilerimize göre plan ve program yapıyoruz” dedi.

Turizmin her faaliyetinde hizmet veren Pagos Turizm, şimdi de dünyaca ünlü MSC, Costa, Royal Carabian için özel turlar düzenliyor. Gemi turizmindeki artış ile gelen taleplere cevap veren Pagos Turizm’in Acenta Müdürü Gökhan Doğan, “Son dönemlerde MSC ve Costa, İzmir çıkışlı programları ön plana çıkardı. Ege Adriyatik programı çok ilgi gördü. Bu pakette gemiler Yunanistan, İtalya ve Hırvatistan’a uğruyor. Popüler Yunan adalarını içeren başka bir paket var. Costa’nın yeni Neo Romantica gemisi daha butik bir gemi. Malta, Fransa, İtalya ve Yunanistan’a uğruyor. 649 eurodan başlayan fiyatlarla yaklaşık 11 gecelik bir programı kapsıyor. Son derece cazip ve piyasayı hareketlendirecek bir program. İzmir limanı giriş çıkışlı programlar olduğu için hepsi İzmir için çok cazip” dedi.

UZAKDOĞU TUTULUYOR

Avrupa’nın en güzel şehirlerinin Uzakdoğu turlarına göre papucunun dama atıldığını belirten Doğan, “Yaklaşık 20 günlük Uzakdoğu gezisi çok tutuldu. İstanbul’dan Singapur’a uçuyorsunuz, oradan gemiye biniyorsunuz. Singapur, Vietnam, Tayvan, Hong Kong, Japonya gibi birçok ülkeye uğruyor. Bu seyahatte tüm Uzakdoğu hakkında bir fikriniz oluyor. Kara turuyla yapabileceğiniz bir program değil ama gemiyle keyifli bir şekilde gezme şansınız oluyor. Güney Amerika programı da çok tercih ediliyor. Amerika’dan başlıyorsunuz, Jamaika, Meksika, Bahamalar. Bu programda 2 gece Miami’de konaklama var” dedi.

KIŞIN BAE

Son dönemde kış aylarında Birleşik Arap Emirlikleri turlarının öne çıktığını ifade eden Gökhan Doğan, “Dubai, Muskat, Umman, Abu Dhabi’ye uğruyoruz. Soğuk kış günleri bu sayede ısınıyor. Toplamda 7 gece sürüyor ve sadece gemi olarak pazarladığımız bir program, biz Dubai’den itibaren programa dahil oluyoruz. 2014’e yoğun ve farklı destinasyonlara sahip programlarla giriyoruz. Birleşik Arap Emirlikleri’de görülmesi gereken yerlerin başında geliyor” dedi.



Kaynak: Hürriyet
Eklenme tarihi: 22.01.2014




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 A1 Denizcilik
 ERLER denizcilik ..
 ORTAKLAR Gemi Ace..
 NAUTİLUS Diving
 TSC Denizcilik
 EKOL Denizcilik
 ŞAHİNOĞULLARI Den..
 TRANSAL Denizcili..
 NOVA Shipping
 HAY Shipping
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim