Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
İkinci kaptan gemide kayboldu
İstanbul Boğazından 19 Nisan akşamı geçerek Romanya'ya giden Atlas Grup'a ait Hollanda Antilleri bayraklı Tayfa isimli gemide kaybolan 2. kaptan Egemen Atay aranıyor.

Kaptan Egemen Atay; Hollanda Antilleri bandıralı Atlas Grup Aş bünyesindeki M/V TAYFA adlı 121 metre uzunluğundaki gemide 19 nisanı 20 nisana bağlayan gece kayboldu.



Gen kaptanın kayboluşu esrarengiz bir şekilde olması ailesini çaresiz bıraktı.

Egemen Kaptan'ın Kızkardeşi Sebahat Atay Kaputoğlu olayı şöyle anlattı:

"Gemi o gece Boğazdan geçmiş. Abimle gemi kaptanı geç saatlere kadar birlikteymişler. Daha sonra gece saat 4'te vardiya alacağından abim kamarasına gitmiş. Saat 4'e çeyrek kala kendisine alesta çekilmiş ama kamarasından bir cevap alınamamış. Saat 4'te tekrar aramış ancak yine kamaradan ses alınamamış. Bunun üzerine kamaraya girilmiş, ancak ışıkların kapalı olduğu ve kamarada hiç kimsenin bulunmadığı görülmüş. O gece gemi Boğaz'a geri dönmüş, Türk Radyo'ya ve Sahil Güvenliğe haber verilmiş yapılan tüm aramalara rağmen abimin izine rastlanılamamış. Gemi bunun üzerine Karadeniz'e yola devam etti. Romanya'nın Köstence limanı yakınlarında bir yere gitti. Burada ben Türkiye'nin Romanya Büyükelçiliğine başvurarak geminin aranmasını talep ettim. Gemi arandı ancak hiç bir ize rastlanılamadı. Abim 33 yaşında, evli ve biri 2, biri 4 yaşında 2 çocuğu var. Hiç bir sorunu yoktu. Ne olduğunu öğrenmek istiyoruz"


*****************************

Gemipersoneli.com olarak bütün denizciler adına, sitemizin değerli üyelerinden Egemen Atay’dan bir an once iyi haberler gelmesini umut ediyoruz.



Kaynak: Denizhaber
Eklenme tarihi: 26.04.2014




Share |




YORUMLARINIZ


nasıl oluyor
bizim de çok değer verdiğimiz bir arkadaşımız 2. kaptandı o da..aynen görevli olduğu gemide seyir halinde gece kayboldu.vardiya sırası kendisine gelince fark ediliyor durum aynı bu olay gibi.Benim anlamadığım şey bir insanın kaybolması nasıl bu kadar basit olabilir?İnsan sevdiği bir eşyayı kaybediyor günlerce aklından çıkmıyor..Bu kayboldu dediğiniz bir insan ailesi var.Üç beş kelime ve bir haber bakıyorum da 2014 te yaşanmış şimdi 2016..Hiçbir haber yok kaybolan kaptana ne olduğu hakkında..ve bir gün bakıyorsunuz ki gazetenin arka sayfalarının birisinde bir gaiplik kararı olay ve durum ile beraber duruyor.Bence bu olaylarda gaiplik kararı çıkartılması gereken bizim insanlığımız.

Yazan: bir dost - 9.02.2016 16:09:21


ailesıne sabır
tayfa güzel bir gemı 2013 ana makınasını bız ovarhol ettık kötu bır durum bır ınsan gemıde nasıl kaybolur yada akla gelen tek sey ıntıhar ettı denılebılır ama bır ınsan cok buyuk bir durum olmadıkca canına kıymaz sirketin yeri pendik güzelyalıdadır saglam fırma ama nasıl böle bir durum olur ailesine sabır allahtan umarım bulunur meslektasım
Yazan: enver oguz - 28.04.2014 20:24:09


Kayıp kaptan
Egemen kaptan ile başka bir gemide 1 yıl kadar çalıştık bir gün bile hiç bir şekilde kimsenin kalbini kırmadı. Daima bizlerle hep abi kardeş gibiydik ailesine çok düşkündü dünya tatlısı iki tane oğlu var bu haberi duyduk içimiz parçalandı allahım egemen kaptanımızı çocuklarına bağışlar inşallah
Yazan: Selçuk özdoğan - 28.04.2014 19:53:00




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 EMİROĞLU Denizcil..
 STARLINE
 ANKA Denizcilik
 SANTRA Denizcilik..
 BEREM Denizcilik
 SARIOĞLU Denizcil..
 SUDE Denizcilik
 ALAPINAR Su Ürünl..
 AKUADEM Ltd Sti
 LAMIA Yat İşletme..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim