Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
'Ah o gemide ben de olsaydım' dedirten yolcu gemisi
Marmaris'i ziyaret eden Bahamalar bandıralı "Seabourn Odyssey" isimli kruvaziyer, bin 600 metrekare genişliğe sahip süit odalarıyla dikkat çekiyor.

İlçeye ilk kez günübirlik ziyaret için Yunanistan'ın Mykonos adasından gelen lüks yolcu gemisi, Marmaris Limanı'nın büyük rıhtımına yanaştırıldı. Gemide, çoğu Kuzey Amerikalı ve İngiliz 446 yolcu ve 335 personel bulunduğu belirtildi.

Gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından karaya ayak basan turistler, havanın güneşli olmasını fırsat bilerek Yat Limanı ve Kordon Caddesi'nde yürüyüş yaptı. Yolculardan bazıları gemide satın aldıkları günlük turlara katılırken, şehir merkezinde kalmayı tercih edenler ise deniz kenarındaki restoranlarda yemek yiyip, kafeteryalarda soğuk içecekler içti. Marmaris Kapalı Çarşısı'nı gezen turistler, özellikle hediyelik eşyalara ilgi gösterdi.

"Ah o gemide ben de olsaydım"

İçi kadar dışının güzelliğiyle de dikkati çeken "Seabourn Odyssey", vatandaşların ve ilçede tatilini geçiren turistlerin ilgi odağı oldu. Lüks gemi, kendisini görenlerin aklına, "Ah o gemide ben de olsaydım, açık denizlere yol alsaydım" şarkısını getirdi.

İtalya'nın Cenova kentinde 2009'da inşa edilerek denize indirilen 450 yolcu kapasiteli 32 bin groston ağırlığındaki "Seabourn Odyssey", 198 metre uzunluğa sahip. Son 7 yıldır en iyi küçük kruvaziyer ödülüne layık görülen geminin büyük bir bölümü özel yaşam alanlarından oluşuyor. Beş yıldızlı bir otelde bulunması gereken neredeyse bütün lüksleri bünyesinde barındıran gemideki odalar, 295 ila bin 600 metrekare arasında değişen süitlerden oluşuyor. Okyanus manzaralı balkonlara sahip süitlerde jakuzi, hamam ve solaryum bölümleri gibi özel hizmetler sunuluyor.

Marmaris'e bu sezon 3 sefer daha yapması planlanan "Seabourn Odyssey" akşam saatlerinde Kuşadası'na gitmek üzere Marmaris'ten ayrılacak.



Kaynak: TimeTürk
Eklenme tarihi: 28.05.2014




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 NİSA uluslararası..
 İS-BİR Denizcilik..
 SENKRON Travel
 KAMAN Denizcilik ..
 TEMEL Kum Çakıl v..
 TGS Shipping Serv..
 DOĞUŞ Denizcilik ..
 ALEYNA denizcilik
 AKTUG Denizcilik
 CİHAN Gemi Elektr..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim