Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Askeri gemiler kapılarını halka açtı
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı askeri gemiler 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kapılarını halka açtı. Başta şehit ve gazi aileleri olmak üzere vatandaşlar, Beşiktaş sahilinde demirleyen TGC Oruç Resi ve TGC Göksu gemilerini gezdi, gemi personeli ile yemek yeyip sohbet etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı da farklığı bir etkinliğe imza attı. Beşiktaş sahiline demirleyen TGC Oruç Reis ve TGC Göksu gemileri kapılarını vatandaşa açtı. Beşiktaş’taki iskelede sıraya giren vatandaşlar, botlarla gemilere taşındı. Başta şehit ve gazi aileleri olmak üzere vatandaşlar, denizcilerin sofrasına oturdu. Gemiyi gezen ve personelden bilgi alan vatandaşlar, mutluluklarını dile getirdi.

Deniz Kurmay Kıdemli Albay Ali Suat Aktürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü anısına Türk Deniz Kuvvetleri olarak Dolmabahçe’ye 2 gemi olarak geldiklerini belirterek, ’Hem halkın ziyaretine açığız hem de bugün öğle itibari ile bu bölgede bulunan şehit ve gazi ailelerimizle birlikte öğle yemeği yiyoruz. Kendilerine imkanlar ölçüsünde gemiyi de gezdiriyoruz. Kendileri ile birebir görüşüyoruz. Kendi sevinçlerine birebir şahit oluyoruz. Biz de burada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu sabah ve öğleden sonra olmak üzere halkın ziyaretine açığız. Türkiye’nin dört bir yanında halkla iç içe, bütünleşmiş olmaktan büyük gurur duyuyoruz.’ dedi.

TGC Oruç Reis Gemisi’nin komutanı Deniz Kurmay Yarbay Mehmet Özgen de ’30 Ağustos nedeniyle burada bulunmaktan çok mutluyuz. Bayramda şehit ve gazi ailelerimizi de gemimizde misafir ettik. Bağrından çıktığımız milletimizle tekrar kucaklaşma, bir gün dahi olsa beraber vakit geçirmek bizim için büyük bir gurur. Biz elimizden geldiği kadar, halkımızdan ayrı değiliz. Bu halkın içinden çıkmış bir orduyuz. Halkımız ile iç içe olmak en doğal olay ve buna da devam edeceğiz.’ ifadelerini kullandı.

Gaziler ve şehir aileleri de gemide olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Terör mağdurundan Kıbrıs gazisine kadar çok sayıda insan, gemiye ilk kez çıktıklarını ve çok iyi karşılandıklarını söyledi.



Kaynak: Haberfx
Eklenme tarihi: 30.08.2014




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 LİDER Gemi
 MİRAGE Hotel
 YEŞİL Marmaris A...
 FATOGLU Gıda San...
 KAPTANOĞLU Denizc..
 SEFER Chartering
 DMY Denizcilik A...
 DİZMAN Denizcilik
 TRUVA Denizcilik
 GİRİT Denizcilik ..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim