Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Boatshow hazırlıkları sürüyor
Boat Show Fuarı 14 Şubat’ta CNR EXPO Yeşilköy’de başlıyor. Yalnızca milyon dolarlık yat ve tekneler değil, balıkçılığa özendirecek malzemelerden, tekstil ürünlerine, tekne boya malzemelerine kadar sektöre ait tüm aksesuar ve ekipmanların sergileneceği Boat Show Fuarı 14 Şubat’ta CNR EXPO Yeşilköy’de başlıyor.



CNR Holding CEO’su Cem Şenel, “Bin markanın katılımı ile 85 bin metrekare alanda düzenlenecek fuarımızın, sektöre 1 milyar dolarlık katkı sağlamasını bekliyoruz. CNR Avrasya Boat Show’da fiyatları 2-3 bin TL olan balıkçı tekneleri de, 19 milyon TL’ye uzanan yatlar da sergilenecek.”

Dünyada karada yapılan ikinci en büyük tekne ve yat fuarı olan “CNR Avrasya Boat Show, Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı”nın sekizincisi için geri sayım başladı. CNR Holding Kuruluşlarında Pozitif Fuarcılık tarafından, Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) desteğinde düzenlenecek fuara, Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu (IFBSO) da destek veriyor. CNR EXPO Yeşilköy’de 14-22 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuarda, lüks ve pahalı tekne ve yatların yanında her keseye uygun tekneler de sergilenecek.

BOAT SHOW, HER YIL BİNLERCE KİŞİYİ TEKNE VE YAT SAHİBİ YAPIYOR

Sektör ve fuarla ilgili bilgi veren DENTUR Başkanı Alpaslan Sirkecioğlu, dernek olarak amaçlarının Boat Show gibi organizasyonlarla, Türkiye’nin denizcilik kültürünü artırmak olduğunu söyledi. Sirkecioğlu, “Çin’de 71 bin kişiye bir tekne, Norveç’te 6 kişiye bir tekne, İtalya’da 98 kişiye bir tekne düşerken; 8 bin 333 kilometre kıyı şeridine sahip ülkemizde 900 kişiye bir tekne düşüyor” diye konuşarak, bir ülkenin denizcilik kültürünü belirleyen en önemli göstergenin tekne sahipliği oranı olduğunu belirtti. Boat Show’un en büyük hedefinin insanları deniz kültürü ile buluşturmak olduğuna vurgu yapan Alpaslan Sirkecioğlu, “Her yıl düzenlediğimiz Boat Show ile binlerce vatandaşımızı tekne ve yat sahibi yapıyoruz” dedi.

BOAT SHOW’DAN, SEKTÖRE 1 MİLYAR DOLARLIK KATKI

CNR Holding CEO’su Cem Şenel ise fuarda, fiyatları 2-3 bin TL olan balıkçı teknelerinden, 19 milyon TL’ye uzanan yatlara kadar her keseye uygun yat ve teknelerin sergileneceğini söyledi. CNR Avrasya Boat Show’un, 85 bin metrekare alanda, bin markanın katılımı ile düzenleneceğini anlatan Şenel, fuarın, sektöre 1 milyar dolarlık katkı sağlayacağını belirtti.

Fuarda 250 milyon avro değerinde tekne ve yatların sergileneceğini ifade eden Şenel, CNR Boat Show’da stand açacak firmaların bazılarını şöyle sıraladı: Alfabeta, Anadolu Motor, Burla Makina, Concept Marine, Deniz Yatçılık, Depar Motor, Gena Yatçılık, Depar Motor, Gena Yatçılık, İntek Endüstri, Karina Yatçılık, Mercury, Sirena Marine, Suzuki, Tezmarin, Top Leisure, Trio, Tur Marin, Marina Deniz Araçları.

MİLYONLUK YAT VE TEKNELER İLK KEZ CNR BOAT SHOW’DA GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

Dünyaca ünlü markalar, milyon dolarlık yatlarının lansmanlarını ilk kez CNR Avrasya Boat Show’da yapacaklar. Fuara katılacak firmaların büyük bir kısmı ayrı ayrı kendi standlarında görsel şovlar düzenleyecekler.

CNR Avrasya Boat Show’a, BDT Ülkeleri, BAE, İngiltere gibi ülkelerden önemli alıcılar katılacak. Özellikle Ortadoğu, Körfez ve Kuzey Afrika ülkelerinden fuara yoğun ziyaretçi bekleniyor. Deniz severlerin tüm arayışlarına yanıt verecek CNR Avrasya Boat Show’u, 2014 yılında 65 bin 328 kişi ziyaret etmişti. Bu yıl bu rakamın yüzde 20 artış göstermesi bekleniyor.


Kaynak: Gerçekgündem
Eklenme tarihi: 20.01.2015




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 EGEBİRLİK Taşımac..
 BEYKİM Petrolcülü..
 MARMARA Denizcili..
 RİMİT Denizcilik
 MİLESTONE Gemi İş..
 İSKENDERUN Deniz..
 ALGEM Denizcilik
 GUNGOR Shipping
 LİKİTGAZ gemicili..
 DOGANATA Denizcil..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim