Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Mersin Limanında vinçlerin kontrolü bayanlarda
Mersin Limanında Türkiye’de ilk defa vinçlerinin kontrolü bayan operatörlerin elinde.

Merkezi Kocaeli’de bulunan Ahtapot Denizcilik Tahmil Tahliye Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mersin Limanında 1 yıldır kaliteli hizmet veriyor.

Türkiye’nin birçok limanında verdiği hizmetlerle adını duyuran Ahtapot Denizcilik Tahmil Tahliye Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, ortakları Eyüp Doğan, Tekin Dursun ve Şirket Müdürü Hakan Avcı ve diğer uzman kadrosu ile yaklaşık 1 yıldır Mersin Limanında verdiği hizmetle Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş.’yi (MIP) yönetimi tarafından büyük beğeni topluyor. Ayrıca Türkiye’de ilk defa Mersin limanında bayan operatörler görevde. Onlarda erkekler gibi işinin uzmanı olarak görev yapıyor.



Öte yandan Türkiye'de bir ilki başaran Ahtapot Denizcilik Tahmil Tahliye Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mersin Limanında 4 bayan vinç operatörünü de bünyesinde bulundurarak kaliteli hizmet veriyor. Erkek vinç operatörlerinin yaptığı işi bayan vinç operatörlerinin yapması, liman yönetimi ve gümrük şirketleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Mersin Limanında vardiyalı olarak çalışan bayan vinç operatörleri; Erkeklerin yaptığı birçok işi bayanların da yapabileceğini belirterek böyle bir işi zevkle ve seve seve yaptıklarını belirttiler.



Firma yetkilileri yaptıkları açıklamada; "Firmamız Ahtapot Denizcilik Tahmil Tahliye Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi "olarak uzun bir süredir limanlarda tahmil tahliye ve vinç hizmetleri vermektedir. Konusunda uzman personele ve gerekli donanıma sahip firmamız, 2014 yılında Mersin Limanında yükleme ve tahliye hizmeti vermeye başladı. Ahtapot Denizcilik ayrıca, Çanakkale Akçansa, Yeşilovacık Limanı, Kocaeli Limanına yanaşan tüm kuru yük gemilerinin tahmil, tahliye ve vinç hizmetlerini, silingbag, bigbag yüklemeleri ve forklift hizmetlerini vermektedir. Biz işimizi titizlikle ve büyük özen göstererek yapmaktayız. Firmamız bünyesinde çalışan tüm çalışanlarımız işinin uzmanıdır. Firmamızda çalışan personelin hepsi liman koşullarında çalışma deneyim ve bilgisine sahiptir. 7 gün 24 saat 3 vardiya sistemi ile yaklaşık 1 yıldır Mersin Limanında, hizmet vermeye başladık, bundan sonra da verdiğimiz hizmetin daha iyisini sağlamak için çalışmalarımız sürmektedir" dediler.



Kaynak: Mersinhaber
Eklenme tarihi: 24.08.2015




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 GÜNGÖR Denizcilik
 KILIÇ Deniz Ürünl..
 DESTİNA Deniz Taş..
 ERDEMLER Denizcil..
 BEREM Denizcilik
 SARIOĞLU Denizcil..
 FERAH TUR. Sey. İ..
 LAMIA Yat İşletme..
 TEAM SHIP Crew
 ADAMAR Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim