Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
''Gelin gemiye çıkın 7 bin lira maaş alın''
YA-SA Tanker İşletmeciliği A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürleri Kaptan M. Faruk Celayir ve Muammer Bıcakcı, KTÜ Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği Bölümü Gemi İşlemleri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ersan BAŞAR ile birlikte KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.



KTÜ Sürmene Abdullah KANCA MYO Müdürlüğünde, Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Ahmet Ömür Turhal, Öğr. Gör. Cahit Soysal, MYO Sekreteri Ali Rıza Köroğlu, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Ömür Akyazı, Öğretim Görevlileri Ahmet Aktoğan, Erdinç Şahin ve Ali Kangal’ın katılımı ile yapılan toplantıda, Meslek Yüksekokulundan mezun olabilecek öğrencilerin gemilerde Elektrik, Elektroteknik Zabiti, Fitter veya Makine Tayfası vb. alanlarda çalışma şartları konusunda bilgi paylaşımında bulunuldu.

YA-SA Tanker İşletmeciliği A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürleri Kaptan M. Faruk Celayir ve Muammer Bıcakcı, Meslek Yüksekokulu mezunu öğrencilerinin gemilerde çalışma şartları hakkında detaylı bilgiler verirken, aylık 7 Bin TL. ye iş imkanı bulabildiklerini ifade ettiler.

KTÜ Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü ile YASA (Yalçın Sabancı) Denizcilik arasında 7 yıldır yürütmekte olduğu Meslek Yüksekokulu mezunlarının denizciliğe kazandırılması projesinin devam ettiğini belirten Doç. Dr. Ersan BAŞAR, bu kapsamında Makine, Mekatronik, Elektrik, Elektronik, Gemi İnşaatı, Metal işleri, Kaynak Teknolojisi bölümlerinden mezun olup, denizci olmak isteyenlerin, KTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümünde STCW eğitimleri alarak, belgelendirilerek denizcilik eğitimlerine katılabileceklerini söyledi. Toplantı, YA-SA yetkililerince, Meslek Yüksekokulu öğrencilerine detaylı sunum yapma kararı alınması ile sona erdi.


Kaynak: haber61.net
Eklenme tarihi: 02.12.2016




Share |




YORUMLARINIZ


Sitem
Bizzat yasa denizciliğe başvurumu yaptım ne arayan ne soran oldu dediğiniz gibi 7 bin lirada talep etmedim sadece çalışmak istedim içtenlikle gerekirsede deneme süresinde maaş bile talep etmedim ama yinede işe çağrılmadım bu gerçeği bilin istedim sadece saygılar.

Yazan: Murat bekir - 20.06.2017 11:53:51


baslik olmasina gerek yok
senelerdir patronun cebini doldurcam diye 7 bine 10 bine bilmem neye is var kos kos gel diye diye karabole gemiyi kaldirip Turk denizciliginin icine ettiniz herkesin hakkinida yediginiz cabasi. insanlar sizlere haklarini haram ediyorlar hergun ama umurunuzda degil. sizinle ayni ulkenin havasini soludugum icin utandigim bir cok sey var artik hayatimda.
Yazan: yaziklar olsun - 3.12.2016 15:51:50




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 MUSTAFA OKAN OĞUL..
 ETA Petrol A.Ş.
 INDEKS A.Ş
 POLARİS Denizcili..
 NEOPLİS Otel
 ALEV Deniz Taşıma..
 EMEK MARIN Ltd. S..
 LCM ROTA Denizcil..
 MSAM Denizcilik
 AKUADEM Ltd Sti
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim