Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Gulf Navigation, Türk firması ile anlaşma imzaladı
Dubai'li Denizcilik şirketi Gulf Navigation Holding, hizmetlerini genişletmek için bir Türk denizcilik firması ile anlaştı.

Dubai'de kayıtlı şirket petrol ve gaz sektörü, açık deniz gemileri, konteyner hat gemileri, dökme yük gemileri, kruvaziyer gemileri ve yatları ile ilgili hizmetleri sağlamak için Polimar ile global bir anlaşmaya girdi. Artık dünyanın her tarafındaki büyük ticaret limanlarında ve evinde müşterilerinin gemilerine hizmet edebilecek.



The Gulf Navigation filosunun dört servis teknesinden 10 mürettebata, römorkörlere ve anlaşmanın bir parçası olarak her biri 3 milyon usd olan açık deniz destek gemilerine kadar artması düşünülüyor. The Gulf Navigation'a göre, ortaklığın gelirinin yılda yaklaşık 27 milyon usd olması bekleniyor.

Polimar Denizcilik ve Akashi Gemi İşletmeciliği Atina Başkanı Aydın Alaftan'ın yaptığı açıklamaya göre ortaklık ayrıca, BAE ve Türkiye'de deniz turizmi, yat limanı ve otel yatırımları da yapmayı planlıyor.

Gulf Navigation Holding Grubu'nun yan kuruluşu Gulf Navigation Denizcilik ve Polimar Türk anlaşmayı imzaladı. Ortak girişim şirketi, Gulf Navigation Holding Grubuna bağlı bir kuruluş olacak ve bu aydan itibaren Dubai'de yer alacak.

1996'da kurulan ve Türkiye, Bulgaristan ve Yunanistan'da bulunan ofisleri ile denizcilik servisleri sunan Polimar Türk, Türkiye'de İstanbul, Tuzla, Yalova ve Çanakkale, Yunanistan'da Pire, Dubai, Bulgaristan'da Burgaz, Mısır'da Süveyş, Cebelitarık ve Rusya'da Novorossiysk limanlarında hizmet veriyor.

Anlaşma, Gulf Navigation'ın son zamanlarda oluşturduğu bir dizi ortaklıktan biri. Geçen ay gemi işletmeciliği hizmetleri sunan Cenevre merkezli SeaQuest Group ile, bu aydan itibaren Dubai'de bulunan yeni bir şirket aracılığıyla Gulf Navigation'in Orta Doğu ve Afrika'daki deniz proje yönetimi ve danışmanlık hizmetlerini genişletmek için bir ortaklık anlaşması imzaladı. Yeni şirket, Gulf Navigation Holding'in bir yan kuruluşu olacak.

Ayrıca Aralık ayında Gulf Navigation, Dubai merkezli enerji ticareti şirketi Mena Energy ile gemi satın alımında, kiralanmasında ve işletmesinde işbirliği için bir ittifaka girdi. Anlaşmanın bir parçası olarak Gulf Navigation, 12 adete kadar gemi satın alacak veya sipariş verecek.

Dubai şirketi geçen ay petrokimya filosunu ikiye katlamak ve Kuzey Emirlikleri'ndeki operasyonlarını genişletmek için 2020'ye kadar 950 milyon usd yatırım yapacağını açıklamıştı.



Kaynak: Denizhaber.com
Eklenme tarihi: 09.01.2017




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 İSTANBUL DENİZCİL..
 HACIBEKİROĞLU Den..
 CAPT.ELSEK Intern..
 AYKOP Gemi
 SDS Denizcilik ve..
 TEMEL Kum Çakıl v..
 LOTUS Shipping
 BÜYÜKHANLI KARDEŞ..
 ÖZSAY Deniz nakli..
 IEC Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim